Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΓαλλία: Τραγωδία με θάνατο τρίχρονου κοριτσιού μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού

Γαλλία: Τραγωδία με θάνατο τρίχρονου κοριτσιού μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινωνία από μια τραγωδία, όπου ένα μόλις τριών ετών κοριτσάκι, βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων. Για τον θάνατο της 3χρονης η Εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε σχετική έρευνα.


Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (13/1) το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παρίσι. Όπως μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο πατέρας του παιδιού μαζί με ένα από τα αδέρφια του ήταν αυτοί που έκαναν τη φρικτή ανακάλυψη.

Όταν απεγκλωβίστηκε, το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και μόλις έφτασαν οι διασώστες, δυστυχώς δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, ενώ λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν ο πατέρας επέστρεψε από τη δουλειά δείπνησε με την 37χρονη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά τους. Τα υπόλοιπα 4 παιδιά της οικογένειας βρίσκονταν στο σπίτι, χωρίς όμως οι γονείς να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν. Μετά το τέλος του δείπνου, οι γονείς ανησύχησαν γιατί το μικρότερο από τα παιδιά τους, το τρίχρονο κοριτσάκι τους, δεν είχε εμφανιστεί καθόλου, όπως τα υπόλοιπα.

Άρχισαν να το αναζητούν εντός και εκτός του διαμερίσματος, ζητώντας μέχρι και τη βοήθεια των γειτόνων. Τελικά, το κοριτσάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο εντός του πλυντηρίου ρούχων και ο πατέρας κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε κλειδωμένο στο πλυντήριο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, ωστόσο «πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε πηγή που συμμετέχει στην έρευνα της υπόθεσης. «Δεν γνωρίζουμε καθόλου τι συνέβη. Δεν έφερε κανένα ίχνος ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα», ανέφερε.

Όπως δήλωσε ο πατέρας, όταν βρήκε το τρίχρονο κοριτσάκι εντός του πλυντηρίου, η πόρτα ήταν κλειστή και η συσκευή απενεργοποιημένη.

Πηγή: CNN Greece

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα