Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΦρίκη στη Γαλλία: Η 24χρονη ομολόγησε ότι βίασε τη 12χρονη, τη σκότωσε...

Φρίκη στη Γαλλία: Η 24χρονη ομολόγησε ότι βίασε τη 12χρονη, τη σκότωσε και ήπιε το αίμα της

Αποκαλύψεις που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους έρχονται από την ομολογία της 24χρονης που βίασε και στη συνέχεια σκότωσε μία ανήλικη στο Παρίσι.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό και κακοποιημένο μέσα σε ένα μπαούλο.

Κατηγορούμενη είναι η 24χρονη Dahbia Β., άστεγη από την Αλγερία, που βρίσκεται στη Γαλλία χωρίς χαρτιά από την ηλικία των 21 ετών. Μάλιστα, είχε την υποχρέωση από τις γαλλικές αρχές να εγκαταλείψει τη γαλλική επικράτεια.

Η 24χρονη, στην τέταρτη κατάθεσή της στις Αρχές, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αναγνωρίζει ότι παρέσυρε τη μικρή Λόλα στο ασανσέρ μέχρι το διαμέρισμα της αδελφής της, όπου διέμενε κάποιες φορές. Της ζήτησε να κάνει ντους και στη συνέχεια κακοποίησε το παιδί σεξουαλικά.

Η ομολογία της συγκλονίζει. Εξηγεί πως έβαλε ταινία στο πρόσωπο της 12χρονης τη στιγμή που το κοριτσάκι πέθαινε από ασφυξία.

Στους σοκαρισμένους ανακριτές η 24χρονη περιγράφει ότι πήρε έναν καφέ και στη συνέχεια άκουσε μουσική στο σπίτι πριν μαχαιρώσει την μαθήτρια στον λαιμό. Ήπιε το αίμα του θύματος, αφού το έβαλε σε ένα μπουκάλι, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

«Την έπιασα από τα μαλλιά. Έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα οργασμό», φέρεται να είπε η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια με ένα ψαλίδι ή μαχαίρι χτύπησε το κοριτσάκι μέχρι που σχεδόν έκοψε το κεφάλι του και ήπιε το αίμα του. Ήταν σχεδόν απαθής μπροστά στους ανακριτές στους οποίους είπε για τον φόνο: «Δεν μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα