Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤραγωδία – 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ μετέδιδε live στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία – 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ μετέδιδε live στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 24χρονη Κενυάτισσα που ζει στον Καναδά πνίγηκε στην πισίνα ενός μοτέλ, ενώ έκανε live streaming στο Facebook.

Η Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο απολάμβανε το μπάνιο της στο Key Motel στο Οντάριο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα μες την οικογένειά της, η Νιαμπούτο μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με τον μικρό της αδερφό και σπούδαζε νοσηλευτική, ενώ εργαζόταν με μερική απασχόληση.

 

Η 24χρονη Γουέντι δευτερόλεπτα προτού πνιγεί
Μετέδιδε ζωντανά βίντεο από την πισίνα και μέσα σε λίγα λεπτά πνίγηκε
Η κοπέλα έκανε livestreaming στο Facebook όπου φαινόταν να χαμογελά και να μιλά με τους διαδικτυακούς της θεατές από την ρηχή πλευρά της πισίνας, σύμφωνα με την Toronto Star. Μετά από περίπου 10 λεπτά, αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά της πισίνας. Και δευτερόλεπτα αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.

 

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σοκαριστικές εικόνες

Περίπου δύο λεπτά αργότερα, δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.

Σύμφωνα με την Toronto Star, το θύμα εργαζόταν στο Country Lane, έναν οίκο ευγηρίας που παρέχει μακροχρόνια φροντίδα. «Δούλευε με ηλικιωμένους μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Αλφόνς Νιαμγιάγια, ένας στενός φίλος της 24χρονης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα