Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤραγικός θάνατος για 2χρονη – Την έπνιξε το ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου

Τραγικός θάνατος για 2χρονη – Την έπνιξε το ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 2 ετών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ όταν παγιδεύτηκε από το ηλεκτρικό παράθυρο του παρκαρισμένου αυτοκινήτου των γονέων του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το κορίτσι, η μικρή Eimi Patlan-Garcia, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το περασμένο Σάββατο αλλά πέθανε λίγα 24ωρα αργότερα.

Αρχικά η αστυνομία ενημερώθηκε στις 7:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου για ένα περιστατικό σύγκρουσης οχημάτων με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του ένα παιδί.

«Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο πληροφορήθηκαν ότι δεν επρόκειτο για μια σύγκρουση οχημάτων αλλά για ένα ανήλικο παιδί που είχε τραυματιστεί παίζοντας σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην κατοικία» δήλωσε στη New York Post εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ.

Κατά την ίδια πηγή από την έρευνα προέκυψε ότι το παιδί τραυματίστηκε όταν ανέβηκε το ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου. «Δεν υπάρχουν ενδείξεις ατυχήματος για την ώρα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας με τον ιατροδικαστή να αποδίδει τον θάνατο της 2χρονης σε ασφυξία.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος της αμερικανικής ΜΚΟ Kids and Cars τα ηλεκτρικά παράθυρα τα αυτόματα παράθυρα μπορεί να αναπτύξουν δύναμη 40 κιλών όταν για να σπάσει η τραχεία κάποιου ανθρώπου απαιτούνται 22 κιλά δύναμης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα