Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤο τρελό παιχνίδι με χαρτιά υγείας που σκέφτηκαν οι αεροσυνοδοί όταν η...

Το τρελό παιχνίδι με χαρτιά υγείας που σκέφτηκαν οι αεροσυνοδοί όταν η πτήση “κόλλησε” στην προσγείωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν επικρατήσει πανικός στον αέρα, οι αεροσυνοδοί της πτήσης «κατέβασαν» την καλύτερη ιδέα για να κρατήσουν σε εγρήγορση τους επιβάτες τους και να στρέψουν την προσοχή τους αλλού.

Μια ξεκαρδιστική ιδέα μετέτρεψε μια κουραστική πτήση στην πιο αστεία εμπειρία των επιβατών. Πώς; Με την έμπνευση των αεροσυνοδών της Southwest Airlines όταν σκέφτηκαν να εφεύρουν έναν αγώνα με πρωταγωνιστή το χαρτί υγείας! Οι επιβάτες μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν παγιδευμένοι μέσα στο αεροπλάνο, περιμένοντας να προσγειωθούν στο Σικάγο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NPR (@npr)

Όλα αυτά συνέβησαν την Κυριακή, 3 Απριλίου όταν οι επιβάτες έμειναν καθηλωμένοι, περιμένοντας πάνω από μία ώρα για να συνεχιστεί η πτήση τους. Οι οδηγίες δόθηκαν, το παιχνίδι ξεκίνησε και αυτό που έπρεπε να κάνουν στην ουσία οι επιβάτες για να κερδίσουν, ήταν να ξετυλίξουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν το ρολό, κρατώντας το για λίγο πάνω από τα κεφάλια τους πριν το περάσουν στον επόμενο παίκτη.

Όποια πλευρά θα κατάφερνε να το ξετυλίξει με ταχύτητα χωρίς να το κόψει, θα ήταν και η νικήτρια. Κάπως έτσι ο χρόνος κύλησε σαν νερό και οι επιβάτες, όχι μόνο ξέχασαν την καθυστέρηση της πτήσης, αλλά έκαναν και σχόλια μεταξύ τους, όπως: «Βιάσου! Είναι δύσκολος αγώνας»!

Η καθυστέρηση μιας πτήσης προκάλεσε την πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους ενθουσιασμένους επιβάτες που δεν κατάλαβαν πότε έφτασε η ώρα του προορισμού τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα