Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤο μυστικό για το πως γυρίζονται οι σκηνές με φαγητό και ποτό...

Το μυστικό για το πως γυρίζονται οι σκηνές με φαγητό και ποτό στις ταινίες (BINTEO)

Σχεδόν όλες οι ταινίες και οι σειρές που έχουν γυριστεί περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκηνή που θα έχει είτε φαγητό, είτε ποτό. Ως εδώ όλα καλά, αλλά όντως οι ηθοποιοί τα καταναλώνουν στα γυρίσματα;

Μπορεί έτσι να μας φαίνεται όταν βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Για την ακρίβεια, πολύ διαφορετική, καθώς για να γυριστεί μία σκηνή χρειάζεται πολλές επαναλήψεις μέχρι να ικανοποιηθεί ο σκηνοθέτης.

Αν σε όλες αυτές ο πρωταγωνιστής τρώει μία μπουκιά από ένα φαγητό ή πίνει μία γουλιά από ένα ποτό, εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι μπορεί να έρθει σε πολύ άβολη κατάσταση.

Για αυτό και υπάρχουν κάποια μυστικά, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα το μυστικό είναι ένα και το αποκαλύπτει με… στοιχεία ένας λογαριασμός στο TikTok.

Μπορεί λοιπόν ο ηθοποιός να δαγκώνει το φαγητό, να το μασάει, αλλά την ώρα που είναι να το καταπιεί ο σκηνοθέτης αλλάζει οπτική γωνία. Έτσι έχει την ευκαιρία να το φτύσει.

Προς επιβεβαίωσή του, ο David Ma, όπως είναι το όνομά του, παρουσιάζει σκηνές από διάσημες ταινίες όπως το MoneyBall, το Pulp Fiction και το Fast and Furious.

 

@davidwma Reply to @sorencopper Today’s FilmTok Lesson: “Eat-Acting” #behindthescenes #foodstyling #film #filmtok #learnontiktok ♬ Spongebob – Dante9k

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα