Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤο καλύτερο DEAL: Η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό...

Το καλύτερο DEAL: Η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού (BINTEO)

Το «Deal or No Deal», η αμερικανική προσαρμογή του ολλανδικού τηλεπαιχνιδιού, καθήλωσε το κοινό με το μοναδικό μείγμα στρατηγικής, τύχης και αποφάσεων υψηλού κινδύνου. Με οικοδεσπότη τον Howie Mandel, το σόου περιελάμβανε διαγωνιζόμενους που επέλεγαν από 26 χαρτοφύλακες, ο καθένας από τους οποίους περιείχε ποσά που κυμαίνονταν από 0,01 έως 1.000.000 δολάρια.

Οι παίκτες μπορούσαν να δεχτούν προσφορές από τον «Τραπεζίτη» ή να κρατήσουν το περιεχόμενο της βαλίτσας που επέλεξαν, οδηγώντας σε αγωνία και συναρπαστικές αποκαλύψεις.

Μεταξύ των πιο αξιομνημόνευτων νικητών του σόου είναι η Jessica Robinson, η οποία, στην 4η σεζόν, έγραψε ιστορία ως η πρώτη διαγωνιζόμενη που κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Η νίκη της δεν ήταν μόνο μια νίκη για την ίδια, αλλά και μια συγκινητική στιγμή για τους τηλεθεατές, καθώς η Robinson ήταν έγκυος, ελπίζοντας να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για την οικογένειά της.

 

Η Jessica και ο άνδρας της, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο κολέγιο εγκαταστάθηκαν στη Γιούτα, αφού ο άνδρας εξασφάλισε μια θέση εργασίας εκεί. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Deal or No Deal», η Robinson ήταν έγκυος 30 εβδομάδων και την υποστήριζαν ο σύζυγός της, η μητέρα, ο πατριός της και ο αδελφός της.

Το επεισόδιο της Robinson ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό, όχι μόνο λόγω της νίκης της αλλά και επειδή αποκάλυψε το φύλο του μωρού της, ένα αγόρι, στην τηλεόραση, εκπλήσσοντας τον σύζυγό της και το κοινό. Παρά την υψηλή τελική προσφορά του «Τραπεζίτη» ύψους 561.000 δολαρίων, η Robinson επέμεινε στην υπόθεση που επέλεξε, το νούμερο 4, οδηγώντας στην ιστορική της νίκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα