Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤουρκία: 200 σαμπάνιες για την τραγουδίστρια Χούλια και ουρές στους δρόμους για...

Τουρκία: 200 σαμπάνιες για την τραγουδίστρια Χούλια και ουρές στους δρόμους για μισό κουλούρι

Την ώρα που οι πολίτες στην Τουρκία κάνουν ουρές για να πάρουν ψωμί και προμηθεύονται…μισό κουλούρι με τις ευλογίες του Ερντογάν, υπάρχει και η άλλη εικόνα της χώρας που διασκεδάζει στα μπουζούκια και ανοίγει 200 σαμπάνιες σε μία βραδιά. Τιμώμενο πρόσωπο η Χούλια Αβσάρ, μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της γείτονος.

Oι Τούρκοι στήνονται στην ουρά για ένα καρβέλι ψωμί, οι τιμές των τροφίμων έχουν εκτοξευθεί πάνω από 50%-60%, ενώ ο βασικός μισθός είναι μόλις 200 λίρες. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Hurriyet αναδεικνύει το άλλο πρόσωπο της χώρας που δεν αγωνιά για τα προς το ζην και διασκεδάζει μέχρι πρωίας στα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ξοδεύοντας τεράστια ποσά.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Χούλια Αβσάρ έμεινε μακριά από τη σκηνή για τουλάχιστον τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η επανεμφάνισή της στη σκηνή ήταν εντυπωσιακή, τόσο για τους πλούσιους θαυμαστές που έσπευσαν να την απολαύσουν, τόσο για το ντύσιμό της και την ερμηνεία της στη σκηνή.

Η 58χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή σε έναν χώρο στο Μασλάκ, μια από τις κύριες επιχειρηματικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης Τουρκία, που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Η Χούλια Αβσάρ τραγούδησε τραγούδια παραδοσιακής μουσικής, συζήτησε αρκετά με τους θαμώνες και έγινε… θέμα στον τουρκικό Τύπο, που δημοσίευσε φωτογραφίες της με το αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε ανοιχτή την πλάτη της. Το κέντρο New Casino ήταν κατάμεστο και οι θαυμαστές της είχαν κάνει κρατήσεις εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, οι θαμώνες άνοιξαν για χάρη της τουλάχιστον…200 μπουκάλια σαμπάνιας και ξόδευαν αφειδώς για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια όλη τη νύχτα. Ανάμεσά τους Ρώσοι, Άραβες, πολίτες από το Αζερμπαϊτζάν και φυσικά εύποροι Τούρκοι που δεν έχουν αντιληφθεί το «κραχ» της τουρκικής οικονομίας.

photo

«Δεν έχω συνηθίσει να με χαϊδεύουν έτσι» δήλωσε η Χούλια Αβσάρ, η οποία ανανέωσε το ραντεβού της με τους πιστούς της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η τραγουδίστρια ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν ανέβει στη σκηνή με λεζάντα «Περιμένω τη σειρά μου πριν ανέβω στη σκηνή».

Η Χούλια Αβσάρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και εστεμμένη σε διαγωνισμούς ομορφιάς είχε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θέλησε να επιστρατεύσει…τη δημοφιλία της για να ενισχύσει το προφίλ του.

Ο πρόεδρος Ερντογάν την ίδια ώρα ο οποίος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου για πολίτες με αναπηρία το βράδυ της Παρασκευής με τίτλο «Μαζί ξεπερνάμε τα εμπόδια», άκουσε τα προβλήματα των πολιτών με αναπηρία, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τραγούδησε μαζί τους…δημοτικά τραγούδια.

Μπαίνοντας στην αίθουσα όπου διεξήχθη το πρόγραμμα, συνοδευόμενος από το τραγούδι «Περπατήσαμε μαζί σε αυτούς τους δρόμους» που ερμήνευσαν ο καλλιτέχνης Metin Şenturk και ένα κοριτσάκι, ο Τούρκος πρόεδρος αστειεύτηκε με τον καλλιτέχνη.

Αφού εξήρε το έργο της κυβέρνησής του για τους πολίτες με αναπηρία και μίλησε για το πιο «ολοκληρωμένο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και υγείας στον κόσμο» ο Τούρκος πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο και κατά την προσφιλή πρακτική του όταν τα πράγματα δυσκολεύουν…το έριξε στο τραγούδι.

 

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα