Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤουρκία: Το τραγούδι που προκάλεσε την οργή οπαδών του Ερντογάν

Τουρκία: Το τραγούδι που προκάλεσε την οργή οπαδών του Ερντογάν

Την οργή των οπαδών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε το τραγούδι του δημοφιλούς στην Τουρκία τραγουδιστή Ταρκάν.

«Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε.Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε.Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας»: είναι κάποιοι στίχοι από το τραγούδι του δημοφιλούς στην Τουρκία τραγουδιστή Ταρκάν, που έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει την οργή οπαδών του Ερντογάν, που είναι πεπεισμένοι ότι αναφέρεται στον τούρκο πρόεδρο και συνωμοσιολογώντας, θεωρούν ότι στη σύνθεσή του εμπλέκεται «ξένος δάκτυλος».

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του Σκάι, Μανώλης Κωστίδης, ο  δημοφιλής τραγουδιστής Ταρκάν, υποστηρίζει πως το τραγούδι «έχει γραφτεί για τον κκοροναϊό», ωστόσο, φιλοκυβερνητικοί κάνουν λόγο για «τραγούδι – παραγγελία από το εξωτερικό για να ρίξουν τον Τούρκο πρόεδρο» και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

«Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά. Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας. Κάναμε υπομονή, είπαμε πως κάτι καλό ίσως βγει, βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα. Όμως φτάνει πια! Το καταλάβαμε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας! Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά…»  «Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον προεκλογικό αγώνα από τα αντίπαλα κόμματα του προέδρου» φωνάζουν οι προεδρικοί. Ίσως έχουν ένα δίκιο, καθώς ο Ταρκάν είναι ίνδαλμα της νεολαίας, το τραγούδι έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και στις προεδρικές εκλογές θα μπουν 5 με 6 εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα