Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι «έσπασε» την καραντίνα όταν ήταν θετικός

Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι «έσπασε» την καραντίνα όταν ήταν θετικός

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το θρίλερ που λαμβάνει χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αυστραλία σχετικά με την παραμονή του στη χώρα και τη συμμετοχή του στο τουρνουά τένις Australian Open.

Οι αποκαλύψεις του Spiegel ότι το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης έσπασε την καραντίνα αλλά και έδωσε ψευδή στοιχεία για το θετικό διαγνωστικό τεστ. έκαναν τον Σέρβο αθλητή να το παραδεχτεί σε ανάρτησή του και να πάρει εκ νέου θέση για τα γεγονότα.

«Θέλω να αναφερθώ στην διαρκής παραπληροφόρηση όσον αφορά τις δραστηριότητες μου και την παρουσία μου σε εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο πριν το θετικό PCR τεστ για τον COVID. Αυτή η παραπληροφόρηση πρέπει να διορθωθεί, κυρίως για το ενδιαφέρον των αρχών αλλά και της κοινότητας στην Αυστραλία και να μιλήσω για ένα θέμα που πληγώνει την οικογένεια μου. Θέλω να τονίζω πως προσπάθησε πολύ σκληρά να διασφαλίσω την προστασία όλων μετά τα αποτέλεσμα μου.

Έδωσα το παρών σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου όπου μετά ενημερώθηκα πως ένας αριθμός ανθρώπων βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό. Παρότι δεν είχα κανένα σύμπτωμα, έκανα ένα rapid τεστ στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό, και λόγω αυξημένης προσοχής έκανα και ένα επίσημο και εγκεκριμένο τεστ PCR την ίδια μέρα.

Την επόμενη μέρα βρέθηκα σε μία εκδήλωση για το τένις όπου έδωσα βραβεία σε παιδιά και μάλιστα έκανα rapid τεστ πριν από την εκδήλωση και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ήμουν ασυμπτωματικός, ένιωθα καλά και δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση για το θετικό PCR τεστ, παρά μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Την επόμενη μέρα, στις 16 Δεκεμβρίου ήταν σε ένα γήπεδο τένις στο Βελιγράδι για να εκπληρώσω μία υποχρέωση που είχα αρκετό καιρό για μία συνέντευξη και φωτογράφηση με την εφημερίδα L’ Equipe. Ακύρωσα όλες τις άλλες εκδηλώσεις, εκτός από αυτή την συνέντευξη» έγραψε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης για την παραμονή ή όχι του Σέρβου αθλητή στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα