Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤεράστια επιχείρηση διάσωσης για κούκλα του σεξ: Την νόμισαν για γυναίκα που...

Τεράστια επιχείρηση διάσωσης για κούκλα του σεξ: Την νόμισαν για γυναίκα που πνίγεται

Ένας περαστικός στο λιμάνι είδε τη “γυναίκα” στη θάλασσα και τηλεφώνησε στις αρχές. Σύντομα, στο σημείο κατέφτασε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο για να διασώσουν το “θύμα”.

Σωστικά συνεργεία συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της πόλη Χατσινόχε για να διασώσουν αυτό που πίστευαν ότι πρόκειται για το σώμα μιας γυναίκας που επέπλεε στη θάλασσα κοντά στην προβλήτα.
Τελικά, αποδείχτηκε ότι η γυναίκα δεν ήταν παρά μια πλαστική κούκλα του σεξ.
Ο YouTuber από την Ιαπωνία Τανάκα Νατσούκι κατέγραφε ένα βίντεο στην περιοχή, όταν είδε την αστυνομία, την πυροσβεστική και τα ασθενοφόρα να καταφτάνουν.
Σύμφωνα με τον μπλόγκερ, κάποιος από λάθος κάλεσε τις αρχές κι έτσι στο σημείο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης για τη διάσωση της πλαστικής κούκλας του σεξ από τη θάλασσα, υπό τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών, όπως ανέφερε ο μπλόγκερ σε ανάρτησή του στο Twitter.
«Ευτυχώς, η γυναίκα διασώθηκε χωρίς προβλήματα» κατέληξε με χιούμορ ο μπλόγκερ στην ανάρτησή του.
Από την πλευρά του, ένας άλλος χρήστης των social media που είδε από κοντά την επιχείρηση διάσωσης αποκήρυξε την παράνομη απόρριψη μεγάλων απορριμμάτων στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει και τις αρχές έκτακτης ανάγκης για τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε να κάνουν για να βγάλουν την πλαστική κούκλα του σεξ από τα νερά.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση για τη διάσωση της κούκλας του σεξ έγινε viral στα social media, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να αντιμετωπίζουν με πολύ χιούμορ το περιστατικό.
«Την παρακολουθούσα για αρκετή ώρα μέχρι να έρθει η αστυνομία. Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την είχαν περάσει για αληθινή γυναίκα» σχολίασε κάποιος.
«Έχει τρομερά πόδια, πάντως!» έσπευσε να παρατηρήσει με χιούμορ κάποιος άλλος.
«Μπράβο στην αστυνομία και στην πυροσβεστική» έγραψε κάποιος, δίνοντας συγχαρητήρια στους άντρες των σωμάτων ασφαλείας για την άμεση επέμβασή τους για τη διάσωση της πλαστικής κούκλας του σεξ.
Πηγή: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα