Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤα λείψανα του 23χρονου βρέθηκαν στο στομάχι του καρχαρία - Σκληρές εικόνες

Τα λείψανα του 23χρονου βρέθηκαν στο στομάχι του καρχαρία – Σκληρές εικόνες

Τα μέλη του σώματος του 23χρονου Ρώσου που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του, μετά τη θανάτωσή του. Σοκάρουν οι εικόνες.

Τα λείψανα του 23χρονου Ρώσου που δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από καρχαρία σε θέρετρο της Αιγύπτου βρέθηκαν μέσα στο στομάχι του αφού εντοπίστηκε και σύρθηκε μέχρι την ακτή, για να ακολουθήσει ο ξυλοδαρμός του μέχρι θανάτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας, όταν καρχαρίας κύκλωσε τον 23χρονο Βλαντιμίρ Ποπόφ, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει εγκαίρως.

Στη συνέχεια, ο καρχαρίας πιάστηκε και σύρθηκε στη στεριά και στη συνέχεια θανατώθηκε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.




Μετά τη διενέργεια αυτοψίας, οι ειδικοί εντόπισαν τα λείψανα του Ποπόφ μέσα στην κοιλιά του καρχαρία, όπως ανέφερε η εφημερίδα Al Arabiya.

Ο καθηγητής στο Αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών, Δρ. Ο Mahmoud Dra είπε ότι ο καρχαρίας ήταν θηλυκός και δεν βρέθηκε τίποτα άλλο στο στομάχι του.

Το θύμα με τον πατέρα του, Γιούρι Ποπόφ, ζούσαν στην Αίγυπτο αρκετούς μήνες πριν το περιστατικό. Ο Γιούρι είπε ότι θα αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το σώμα του καρχαρία έχει παραδοθεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με έναν καρχαρία που «ήταν η αιτία πολλών προηγούμενων ατυχημάτων».

Η στιγμή της επίθεσης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα