Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣκίουρος αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό αυτοκίνητο σε μόλις τέσσερις μέρες...

Σκίουρος αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό αυτοκίνητο σε μόλις τέσσερις μέρες (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως ένας σκίουρος μπορεί να αποθηκεύσει 160 κιλά καρύδια μέσα ένα αυτοκίνητο και μάλιστα σε τέσσερις μέρες;

Κι όμως συνέβη! Ο σκίουρος, όπως φάνηκε, είχε… πάθος με τα καρύδια και φρόντισε να μην του λείψουν. Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε ο Μπλι Φίσερ στον λογαριασμό του στο Facebook, το αυτοκίνητό του ήταν γεμάτο καρύδια σε σχήμα λεμονιού.

Όπως ανέφερε, όταν επέστρεψε σπίτι του, σε Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, μετά από επαγγελματικό ταξίδι, ανακάλυψε ότι το αγροτικό του αυτοκίνητο ήταν γεμάτο με μαύρα καρύδια.

Ο σκίουρος φρόντισε να τοποθετήσει τα καρύδια σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου ακόμα και στον κινητήρα αλλά και στα φτερά.

Μάλιστα, όταν άδειασε το αυτοκίνητο, γέμισε επτά κουβάδες των 23 κιλών τον καθένα.

«Έπρεπε να βγάλω τα φτερά και να καθαρίσω όλα τα καρύδια Και ενώ νόμιζα ότι τα είχα μαζέψει όλα, καθώς έστριψα στη γωνία είδα ένα να κυλάει κάτω από το παρμπρίζ στο ύψος του υαλοκαθαριστήρα», ανέφερε.

Το παράλογο είναι πως δεν του συνέβη πρώτη φορά, καθώς όπως είπε ο ίδιος οι σκίουροι χρησιμοποιούν από το 2013 το αγροτικό του για να αποθηκεύουν καρύδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα