Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣάλος με τον 37χρονο πατέρα που βγάζει βόλτα τα παιδιά του με...

Σάλος με τον 37χρονο πατέρα που βγάζει βόλτα τα παιδιά του με λουρί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα παιδιά δεν είναι σκυλιά» σχολιάζουν χρήστες του διαδικτύου
Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ, ο πατέρας που βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με… λουρί.

Ο 37χρονος Jordan Driskell, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να πηγαίνει βόλτα με τα πεντάδυμά του, ηλικίας 5 ετών, τα οποία έχει δεμένα. Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε θέλοντας να υποστηρίξει την πράξη του: «Ελάτε να περπατήσετε στα παπούτσια μου».

@drixxleman They don’t know the struggle! #parentsoftiktok #momsoftiktok #dadsoftiktok #foryou #fyp #dad #mom ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

 Οι γονείς υποστηρίζουν ότι δυσκολεύονται να προσέχουν ταυτόχρονα και τα 5 παιδιά τους, γι’ αυτό τα δένουν μεταξύ τους προκειμένου να κάνουν δουλειές και να περπατούν με ασφάλεια.

Η εικόνα όμως με τα δεμένα παιδάκια έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών του διαδικτύου που αφήνουν οργισμένα σχόλια καταδικάζοντας την πρακτική των γονέων. Πολλοί σχολιάζουν ότι τα παιδιά δεν είναι σκυλιά ενώ ένας παιδίατρος δήλωσε: «Δεν με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια».

@drixxleman Replying to @jennihayes1 #sorrynotsorry #dadsoftiktok #momsoftiktok #parentsoftiktok #kidsoftiktok ♬ original sound – TAILS

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα