Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή“Ποδαρικό” έκανε το 2022 σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία – Λαμπερές γιορτές...

“Ποδαρικό” έκανε το 2022 σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία – Λαμπερές γιορτές με πυροτεχνήματα υπό τον φόβο της Όμικρον (Βίντεο)

Mε ένα φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα υποδέχθηκε η Αυστραλία το 2022, στο Σίδνεϊ υπό τη σκιά της παραλλαγής Όμικρον, που πέφτει βαριά σε ολόκληρο τον κόσμο οδηγώντας σε ακύρωση δημόσιων εορταστικών εκδηλώσεων και την λήψη περαιτέρω περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς του παραλλαγμένου στελέχους του ιού.

Η Αυστραλία, παραδοσιακά, είναι μια από τις πρώτες χώρες του κόσμου που υποδέχεται το νέο έτος.

Έτσι και φέτος, μετά τη Νέα Ζηλανδία, έγινε η επόμενη χώρα που γιορτάζει την έλευση του 2022, με ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα, μουσική και φώτα.

Λίγο νωρίτερα το 2022 “έκανε ποδαρικό” στη Νέα Ζηλανδία. Το Όκλαντ φωταγωγήθηκε αφού η κυβέρνηση έδωσε το “πράσινο φως” για τους εορτασμούς τις τελευταίες ημέρες.

Η Νέα Ζηλανδία αν και πέτυχε να κρατήσει μακριά τον κορονοϊό, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται ένα ξέσπασμα λόγω της παραλλαγής Όμικρον, την οποία έφερε στη χώρα ταξιδιώτης από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Αρχές εντόπισαν 88 άτομα που μπορεί να είχαν έρθει σε επαφή με το μολυσμένο άτομο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ότι δεν υπήρξε μετάδοση στην κοινότητα.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα