Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠελέ: Καλά τα νέα για την υγεία του - Η ανάρτησή του...

Πελέ: Καλά τα νέα για την υγεία του – Η ανάρτησή του στο Instagram

«Φίλοι μου, αναρρώνω πολύ καλά. Σήμερα δέχθηκα επισκέψεις από μέλη της οικογένειας και συνεχίζω να χαμογελάω κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που δέχομαι από εσάς».

Είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram o Πελέ στις 02:30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας). Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει 81 ετών, μοναδικός παίκτης που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο τρεις φορές, βρίσκεται σε «σταθερή» κατάσταση μετά την «αναπνευστική αστάθεια» που τον οδήγησε νωρίς χθες, Παρασκευή, σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Το νοσοκομείο έκανε γνωστό ότι ο Πελέ «παρουσίασε μια σύντομη αναπνευστική αστάθεια» και εισήχθη σε ΜΕΘ ως «προληπτικό μέτρο». Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας. «Μετά τη σταθεροποίηση, ο ασθενής μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερός από καρδιαγγειακής και αναπνευστικής πλευράς», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα