Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠαρίσι: Τραγουδιστής έπαθε ανακοπή πάνω στη σκηνή και πέθανε (βίντεο)

Παρίσι: Τραγουδιστής έπαθε ανακοπή πάνω στη σκηνή και πέθανε (βίντεο)

Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben – Michael Benjamin πέθανε στη Γαλλία κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ο Mikaben, το βράδυ του Σαββάτου πριν καταρρεύσει, ακτινοβολούσε στον χώρο ενός ρεσιτάλ που είχε συγκεντρώσει αρκετές εκατοντάδες θεατές, όπως σημειώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο με την κατάρρευση του τραγουδιστή:

Σύμφωνα με τους Haitian Times, ο Benjamin, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Μίκα», ήταν 41 ετών. Η αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη επαληθευτεί, αν και λέγεται ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Η μουσική καριέρα του Benjamin διήρκεσε περισσότερα από 20 χρόνια αφότου έγινε διάσημος στην Αϊτή και στο εξωτερικό στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με μεγάλες επιτυχίες όπως το “Ou Pati” και δημοφιλείς συνεργασίες με άλλα αστέρια της Αϊτινής Μουσικής Βιομηχανίας (HMI) όπως οι Carimi, ο Alan Cave και ο DJ Michael Brun, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο γεννημένος στην Αϊτή καλλιτέχνης της χιπ χοπ και βραβευμένος με Grammy, Wyclef Jean, είπε στην Miami Herald ότι «αυτό είναι ένα σοκ».

Ο Jean είπε ότι αυτός και ο Mikaben έκαναν παρέα μαζί στη Νέα Υόρκη με τον καλλιτέχνη Michael Brun στο Bayo. Ο Brun είχε βγάλει τον Jean ως ειδικό καλεσμένο και αργότερα έφερε τον Mikaben και τους άλλους καλλιτέχνες για ένα jam session. «Το μόνο που μπορούσα να θυμηθώ ήταν το χαμόγελό του», είπε ο Jean.

Ο θάνατος του Mikaben επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά σε ένα tweet από τον influenccer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Carel Pedre και τον Frantz Duval, συντάκτη της εφημερίδας Le Nouvelliste της Αϊτής, σοκάροντας θαυμαστές και συναδέλφους του.

Η προσπάθεια ανάνηψής του έγινε ζωντανά στο Twitter καθώς ο Duval, κάνοντας tweet live από τη συναυλία, ειδοποίησε τους θαυμαστές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ο τραγουδιστής Mickael Guirand ζήτησε από όλους να φύγουν.

«Τέλος της συναυλίας. Πρέπει να εκκενώσουμε το χώρο, ανακοινώνει ο Mickael Guirand.

«Είναι πολύ περίπλοκο», είπε. «Χρειαζόμαστε προσευχές» για τον Mikaben, είπε ο τραγουδιστής των CaRiMi. Αρκετοί άνθρωποι λιποθύμησαν. Ο καλλιτέχνης είχε λιποθυμήσει αφού ολοκλήρωσε την παράσταση και προχωρούσε να φύγει από τη σκηνή. Αργότερα, ο Pedre, που ήταν στη συναυλία, μετέδωσε ότι ο τραγουδιστής λάμβανε ΚΑΡΠΑ.

Ποιος ήταν ο τραγουδιστής Mikaben

Ο Mikaben, έγραψε το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία 15 ετών και αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό, από τον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που διοργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι Telemax, με το τραγούδι του «Nwèl Tristès», που ήρθε στην τέταρτη θέση.

Μεταξύ εκείνων που τον θρηνούν είναι η έγκυος σύζυγός του Vanessa Fanfan, για την οποία είχε πει ότι πρόκειται να γεννήσει το παιδί τους τον Δεκέμβριο του 2022, και ο πατέρας του Lionel “Père Noël” Benjamin, επίσης μουσικός, γνωστός ως ο «Αϊ Βασίλης της Αϊτής» για τη δημοφιλή του Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, Abdenwèl.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα