Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟ Andrea Bocelli ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσα σε σπηλιές της Ιταλίας

Ο Andrea Bocelli ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσα σε σπηλιές της Ιταλίας

Ο διάσημος ιταλός τενόρος Andrea Bocelli ερμηνεύει την «Άγια Νύχτα» αλλά και άλλα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μέσα από τις διάσημες «Frasassi» σπηλιές της Ιταλίας.

Η μαγική αυτή συναυλία περιελάμβανε πέντε τραγούδια αλλά και την ανάγνωση ενός ποιήματος. Είχε προηγηθεί την Κυριακή 12/4, Κυριακή του Πάσχα για την Καθολική Εκκλησία, μία σπουδαία online συναυλία χωρίς κοινό στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου με τίτλο «Μusic For Hope».
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ο 62χρονος Andrea Bocelli έδωσε μία χριστουγεννιάτικη συναυλία στην πανέμορφη όπερα Teatro Regio di Parma. Στο εορταστικό «Believe in Christmas» (Πιστέψτε στα Χριστούγεννα), ο Andrea Bocelli ερμήνευσε μαζί με την 8χρονη κόρη του Virginia το τραγούδι «Hallelujah». Ο υπέροχος Andrea Bocelli μας επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος του 2020! Στην 20λεπτη συναυλία, έπαιξε και ο ίδιος πιάνο, ενώ τον συνόδευε ο πιανίστας Carlo Bernini και η ταλαντούχα χορεύτρια Brittany O’ Connor. Απολαύσαμε τα «White Christmas», «Silent Night», «Caro Gesù Bambino», «Pianissimo», «Fratello Sole Sorella Luna (Dolce è sentire)».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα