Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟ Φειδίας διοργάνωσε διαδήλωση μαθητών για την απαγόρευση χρήσης των κινητών στα...

Ο Φειδίας διοργάνωσε διαδήλωση μαθητών για την απαγόρευση χρήσης των κινητών στα σχολεία και δεν πήγε κανένας (VIDEO)

Κατά της απαγόρευσης της χρήσης κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια παρουσίας των μαθητών στο σχολείο τάχθηκε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Μάλιστα, αποφάσισε να διοργανώσει διαδήλωση κατά της απόφασης αυτής και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους μαθητές της Λευκωσίας.

Τη Δευτέρα 21/10 επισκέφτηκε σχολεία στη Λευκωσία, οργανώνοντας τη διαδήλωση. Καλούσε λοιπόν τους μαθητές να βρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης στη 13:00, παρά το γεγονός ότι τα μαθήματα ολοκληρώνονται στις 13:35.

Το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου προειδοποίησε τους μαθητές πως σε περίπτωση αποχώρησής τους από το σχολείο οι απουσίες θα είναι αδικαιολόγητες, ενώ και ΠΣΕΜ (Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών) κάλεσε τους μαθητές να μην φύγουν από τα σχολεία και να μην συμμετέχουν στη διαδήλωση.

@fidiaspanayiotou

Τρίτη στις 1:00μ.μ όλοι στην Πλατεία Ελευθερίας

♬ original sound – Fidias Panayiotou

 

Τελικά, ο γνωστός YouTuber βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας από νωρίς και όπως φαίνεται σε βίντεο κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού κανένας μαθητής δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Φειδία, τουλάχιστον πριν τις 13:35 όπου τα μαθήματα βρισκόντουσαν σε εξέλιξη.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα