Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟργή για την γυναίκα που μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάντα ντι Τρέβι...

Οργή για την γυναίκα που μπήκε στο σιντριβάνι της Φοντάντα ντι Τρέβι για να γεμίσει νερό ένα μπουκάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μόδα» φαίνεται να έχει γίνει η βεβήλωση ιστορικών μνημείων και τουριστικών αξιοθέατων στην Ιταλία καθώς λίγες ημέρες μετά τα δύο περιστατικά βανδαλισμού στο Κολοσσαίο, σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να έχει μπει μέσα στο συντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει νερό ένα μπουκάλι!

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στο βίντεο η αγνώστων στοιχείων γυναίκα αγνόησε πλήρως τις πινακίδες που ρητά αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στο σiντριβάνι.

Το επεισόδιο που συνέβη τον Ιούλιο, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Την είδα και σκέφτηκα ότι είναι κάτι τρελό, γι’ αυτό και άρχισα να τραβάω βίντεο» δήλωσε ο άνδρας που κατέγραψε τη γυναίκα προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες έμειναν έκπληκτοί από τη συμπεριφορά της δεδομένων των αυστηρών οδηγιών προς τους τουρίστες.

«Υπήρχαν παντού πινακίδες ότι αυτό δεν επιτρέπεται» πρόσθεσε ο άνθρωπος που κατέγραψε την «εισβολή» της γυναίκας στο συντριβάνι που χτίστηκε το 1762.

Η ίδια, πάντως, φέρεται να προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν καταλαβαίνει ποιο ήταν το πρόβλημα από την ενέργειά της αυτή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα