Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓυναίκα εντελώς γυμνή έκοβε βόλτες μέσα στο αεροδρόμιο

Γυναίκα εντελώς γυμνή έκοβε βόλτες μέσα στο αεροδρόμιο

Οι ταξιδιώτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο έγιναν μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού πρόσφατα όταν είδαν μια γυμνή γυναίκα να περπατάει αμέριμνη μέσα στο συγκρότημα

του αεροδρομίου του Ντένβερ και συνομιλούσε χαλαρά με τους επιβάτες. Η άγνωστη γυναίκα εμφανίστηκε με αδαμιαία περιβολή στις 19 Σεπτεμβρίου και εθεάθη να περπατά στο τερματικό κοντά στην Πύλη Α-37 περίπου στις 5 το πρωί, ανέφερε το CBS 4.

«Πώς είσαι; Από που είσαι;» ρωτούσε τον κόσμο πριν εμφανιστούν αστυνομικοί και προσπαθήσουν να την καλύψουν με μια κουβέρτα καθώς εκείνη γελούσε. Για άτομο σε διαταραγμένη κατάσταση έκανε λόγο η αναφορά της αστυνομίας. «Η έκθεση έκανε λόγο για μεθυσμένη γυναίκα εντελώς γυμνή. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν να τρέχει γύρω από το συγκρότημα με κάποιο είδος ιατρικού προβλήματος», ανέφερε το καναδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο λόγω απροσδιόριστου ιατρικού επεισοδίου. Δεν έχουν δοθεί ωστόσο περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο το CBS 4 ανέφερε ότι ενώ έχει στην κατοχή του το υλικό δεν το μετέδωσε ολόκληρο καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα