Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΞυλοφόρτωσαν γυναίκα μέσα σε εστιατόριο επειδή αντέδρασε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε...

Ξυλοφόρτωσαν γυναίκα μέσα σε εστιατόριο επειδή αντέδρασε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την βίαιη επίθεση που δέχθηκε μια γυναίκα στην Κίνα, αφού αντέδρασε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με δυο φίλες της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τανγκσάν και οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε οκτώ συλλήψεις.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αποτρόπαιο αυτό συμβάν σε εστιατόριο της Κίνας σημειώθηκε όταν ένας άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας. Εκείνη αρχικά, αντιδρώντας στην κίνηση του, τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει.

Λίγα δευτερόλεπτα όμως αργότερα ο άνδρας επιχείρησε να την παρενοχλήσει ξανά, με την γυναίκα και πάλι να τον απωθεί. Τότε, εκείνος την χτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και τότε προσπάθησε να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του.

Εκείνη την ώρα, ο άνδρας επιτέθηκε και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Η γυναίκα που δέχθηκε, αρχικά, την επίθεση προσπάθησε να σώσει τη φίλη της, όμως όταν την αντίληφθηκε δίπλα του ο άντρας άρχισε να τη χτυπά ξανά με μανία.

Στην πορεία, εναπλάκησαν και οι φίλοι του άνδρα στην βάναυση ενέργεια.

Oι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν 8 συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα