Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜπήκε στο αυτοκίνητό της και ανακάλυψε έναν γυμνό άνδρα στο πορτμπαγκάζ (BINTEO)

Μπήκε στο αυτοκίνητό της και ανακάλυψε έναν γυμνό άνδρα στο πορτμπαγκάζ (BINTEO)

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφορα ευτράπελα με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όμως σαν και αυτό που έζησε μία γυναίκα από τον Καναδά και το ανέβασε στο TikTok, δεν υπάρχει…

Η Bethany Coker λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, πρόσεξε πως το όχημά της ήταν γεμάτο σκόνη, παρά το γεγονός οτι το είχε αφήσει σχετικά καθαρό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ανέβασε, ήταν λες και κάποιος είχε πέσει στις λάσπες και μετά είχε πάει να καθίσει στην θέση του συνοδηγού. Κάτι που της προξένησε μεγάλη εντύπωση και εκνευρισμό.

Αφού το καθάρισε, συνέχισε την μέρα, όμως δύο 24ωρα αργότερα ήρθε η μεγάλη έκπληξη.

@bethanycoker Part 2: the naked man #wtf #foryou #fyp #wtf #whatthefuck #storytime ♬ original sound – bethanycoker

Μπαίνοντας λοιπόν στο αυτοκίνητό της, αυτή την φορά δεν παρατήρησε κάποιος λεκέδες, αλλά έναν άνθρωπο να είναι στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, γυμνός.

«Γιατί είσαι στο αυτοκίνητό μου και γιατί είσαι γυμνός; Πως μπήκες μέσα;», ακούγεται να λέει η Bethany, με τον τύπο να απαντά πως είναι ο γιος του Πάπα.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αμέσως κάλεσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και έβγαλε τον συγκεκριμένο τύπο από εκεί, ο οποίος αποδείχθηκε οτι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound – bethanycoker

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα