Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή«Μεγαλειοτάτη… Μανούλα» – Τα τρυφερά λόγια του Καρόλου για τη βασίλισσα και...

«Μεγαλειοτάτη… Μανούλα» – Τα τρυφερά λόγια του Καρόλου για τη βασίλισσα και η λαοθάλασσα στο παλάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας βρέθηκαν στο Πλατινένιο Πάρτι που στήθηκε μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, το βράδυ του Σαββάτου, στην κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Καμίλα, έκανε μια τρυφερή ομιλία, την οποία ξεκίνησε: «Μεγαλειοτάτη… Μανούλα».

«Μας συναντάς και μας μιλάς. Γελάς και κλαις μαζί μας, όμως, το πιο σημαντικό, είσαι μαζί μας για όλα αυτά τα 70 χρόνια. Δεσμεύτηκε να υπηρετείς ολόκληρη τη ζωή σου – και συνεχίζεις να το κάνεις. Γι’αυτό είμαστε εδώ» ανέφερε ο Κάρολος ενώ πίσω του προβάλλοντας εικόνες της βασίλισσας από ιστορικές στιγμές της θητείας της – μεταξύ αυτών η επίσκεψη του Νέλσον Μαντέλα το 1996 και η χειραψία το 2012 με τον Μάρτιν ΜακΓκίνες, πρώην διοικητή του IRΑ και αντιπρόεδρος της Βόρειας Ιρλανδίας.

Το we will rock you της βασίλισσας

Ο Κάρολος ευχαρίστησε τη βασίλισσα για «την ανιδιοτελή υπηρεσία μιας ζωής» προσθέτοντας πως «συνεχίζεις να γράφεις ιστορία».

Η βασίλισσα δεν παρέστη στη συναυλία του Σαββάτου, κατά την τρίτη ημέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Ωστόσο, «άνοιξε» τη συναυλία, δίνοντας το ρυθμό του We will rock you πάνω στα πορσελάνινα φλυτζάνια του Μπάκιγχαμ, μαζί με μιαν αναπάντεχη και ολίγον αδέξια παρέα, τον αρκούδο Πάντινγκτον.

Λαοθάλασσα στη συναυλία

Στη χθεσινή συναυλία που παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι μπροστά από το Μπάκιγχαμ, μεταξύ άλλων τραγούδησαν οι Queen, ο σερ Έλτον Τζον, ο Γκρεγκ Ντέιβιντ, οι Duran Duran, η Αλίσια Κις ενώ η ερμηνεία του Sweet Caroline του σερ Ροντ Στιούαρτ ενθουσίασε την οικογένεια του πρίγκιπα William.

Ξεχωριστή και η παρουσία του Βρετανού καλλιτέχνη που εκπροσώπησε τη χώρα φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision τραγουδώντας το «Spaceman» το οποίο και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα