Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚαναδάς: Σεφ βοηθούσε ανθρώπους να αυτοκτονήσουν

Καναδάς: Σεφ βοηθούσε ανθρώπους να αυτοκτονήσουν

Σεφ από το Οντάριο στον Καναδά φέρεται να βοήθησε περισσότερους από δώδεκα ανθρώπους να αυτοκτονήσουν νέους να αυτοκτονήσουν, αποστέλλοντάς τους ταχυδρομικώς δηλητήριο.

Συγκεκριμένα ένας πενηνταοχτάχρονος άνδρας, ο Keneth Law κατηγορείται για δεκατέσσερις ανθρωποκτονίες δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με την Καναδική αστυνομία. Ο εν λόγω άνδρας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παροχή συμβουλών ή βοήθεια σε αυτοκτονία για τις 14 υποθέσεις, αλλά στη συνέχεια οι κατηγορίες εναντίον του άλλαξαν και πλέον διώκεται για ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, έστειλε ταχυδρομικά περίπου 160 πακέτα νιτρώδους νατρίου σε ανθρώπους στον Καναδά καθώς και 1.200 δέματα σε διευθύνσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Τα θύματα του ήταν ηλικίας από 16 έως 36 ετών. Όπως αναφέρει ο Καναδικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, Canadian Broadcasting Corp, επικαλούμενος επίσημα αρχεία και δηλώσεις, ο κατηγορούμενος ενδέχεται να συνδέεται με 117 θανάτους σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από αυτούς στη Βρετανία, αναφέροντας μάλιστα πως οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας επιβεβαίωσαν την αποστολή των δεμάτων στις χώρες τους.

Ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε διάφορους ιστότοπους για να προσεγγίσει τα θύματά του, βρίσκεται στη φυλακή και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 19 Δεκεμβρίου. Αν κριθεί ένοχος, θα γίνει ένας από τους χειρότερους serial killers στην ιστορία του Καναδά.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα