Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚέιτ Μίντλετον: Η σωσίας της βάζει φρένο στις θεωρίες συνωμοσίας - «Έχει...

Κέιτ Μίντλετον: Η σωσίας της βάζει φρένο στις θεωρίες συνωμοσίας – «Έχει παρατραβήξει όλο αυτό»

Φούντωσαν ακόμα περισσότερο οι θεωρίες συνωμοσίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν την Κέιτ Μίντλετον, την υγεία της ή ακόμα και τη ζωή της, καθώς επίσης τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Με αφορμή τη δημοσίευση ενός βίντεο στη βρετανική Sun όπου το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να φεύγουν από παντοπωλείο που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την έπαυλή τους, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που σχολίασαν ότι στο βίντεο δεν βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά την «πιο ρεαλιστική» σωσία της, την Χάιντι Άγκαν.

Μάλιστα, η εν λόγω θεωρία βρήκε τόσους πολλούς υποστηρικτές που η ίδια η Χάιντι Άγκαν, η οποία έβγαζε χρήματα υποδυόμενη την Κέιτ για περισσότερο από μια δεκαετία, προχώρησε σε δηλώσεις στη βρετανική Mirror.

Μέσω αυτών εξέφρασε τη σιγουριά της ότι στο βίντεο βλέπουμε όντως την Κέιτ Μίντλετον, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν βλέπουμε εκείνη, όπως αναφέρεται στα social media, αφού εκείνη βρισκόταν στη δουλειά της.

«Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες για το αν ήταν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ σε αυτά τα πλάνα και τις φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί καθώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει. Ήμουν στη δουλειά εκείνη τη στιγμή, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kέιτ και ο Ουίλιαμ σε αυτό το βίντεο. Άρα είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό. Έχει παρατραβήξει πλέον όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Χάιντι Άγκαν.

Τέλος, επεσήμανε πως εφόσον η Κέιτ Μίντλετον ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το όλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της, τότε οι εκπρόσωποι του Παλατιού καλά κάνουν και σέβονται την επιθυμία της.

Πηγή:Reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα