Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚέιτ Μίντλετον: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία της πριγκίπισσας μέσα στο...

Κέιτ Μίντλετον: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία της πριγκίπισσας μέσα στο αυτοκίνητο

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η «πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με τα τρία παιδιά της στη δημοσιότητα ήρθε μία ακόμα λήψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, της οποίας, όμως, η γνησιότητα επίσης αμφισβητήθηκε.

Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με την ίδια να έχει στραμμένο το κεφάλι της προς την αντίθετη μεριά.

Το γυρισμένο κεφάλι έκανε αρκετούς να διατυπώσουν την άποψη ότι δεν πρόκειται καν για την Κέιτ Μίντλετον, ενώ άλλοι σχολίασαν το διαφορετικό χρώμα που έχουν τα τούβλα που φαίνονται πίσω της, υπονοώντας ότι και αυτή η φωτογραφία είναι «πειραγμένη».

Μιλώντας στο Vanity Fair ο Κεν Γκοφ, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Goff Photos, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα την επίμαχη φωτογραφία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αυτή έχει «πειραχτεί».

Ο ίδιος φωτογραφίζει τη βασιλική οικογένεια από τη δεκαετία του ’80 και χαρακτήρισε «μ***κίες» όλα όσα έχουν ειπωθεί, ενώ εγγυήθηκε για την αξιοπιστία και την ηθική των δύο φωτογράφων που έκαναν τη λήψη.

Εξήγησε δε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τραβήξεις φωτογραφία κάποιον ενώ είναι μέσα σε αυτοκίνητο που κινείται, λέγοντας πως ο φωτογράφος συνειδητοποίησε ότι εκεί απεικονίζεται και η Κέιτ Μίντλετον πολύ αργότερα όταν πια την είχε περάσει τη φωτογραφία στο λάπτοπ του.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα