Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ PayPal περικόπτει 2.500 θέσεις εργασίας

Η PayPal περικόπτει 2.500 θέσεις εργασίας

Το 9% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, ή περίπου 2.500 θέσεις εργασίας, προτίθεται να περικόψει η PayPal σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας την Τρίτη 30 Ιανουαρίου. εργαζομένους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, κ. Alex Chriss πρόκειται για περικοπές που δεν θα επηρεάσουν μόνο το υφιστάμενο προσωπικό αλλά και θέσεις εργασίας που επρόκειτο να άνοιγαν κατά τη διάρκεια του έτους. “Σε ολόκληρο τον οργανισμό μας, πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση και αποτελεσματικότητα, να αναπτύξουμε αυτοματισμούς και να εδραιώσουμε την τεχνολογία μας για να μειώσουμε την πολυπλοκότητα και τις επαναλήψεις”, έγραψε ο κ. Chriss στο σημείωμα, προσθέτοντας ότι η PayPal “θα συνεχίσει να επενδύει σε τομείς της επιχείρησης που πιστεύουμε ότι θα ενισχύσουν την επιτάχυνση της ανάπτυξης”.

Την περασμένη εβδομάδα, η PayPal ανακοίνωσε ότι θα στραφεί στην αξιοποίηση των λειτουργιών της τεχνητής νοημοσύνης. Η ανακοίνωση αυτή σηματοδότησε την πρώτη σημαντική ανακοίνωση υπό τον Chriss, ο οποίος έγινε Διευθύνων Σύμβουλος τον Σεπτέμβριο μετά την αποχώρησή του από την Intuit, την εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πίσω από την TurboTax. Οι λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν ταχύτερη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς, και πιο αποδοτικές λύσεις στους πελάτες. Ο Chriss πιστεύει ότι εγκαινιάζει το επόμενο κεφάλαιο της PayPal.

Σύμφωνα με το MoneyReview, ο κ. Chriss δήλωσε στην ενημέρωση για τα κέρδη τρίτου τριμήνου της PayPal ότι η “βάση κόστους και η πολύπλοκη δομή” της εταιρείας επιβραδύνουν την πρόοδο, ένα ζήτημα που σχεδιάζει να αντιμετωπίσει για να ενισχύσει τη λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας. Η εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή:alfavita.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα