Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ πιο εντυπωσιακή παραίτηση: Την ανακοίνωσε από το μικρόφωνο, «κράζοντας» τους υπεύθυνους...

Η πιο εντυπωσιακή παραίτηση: Την ανακοίνωσε από το μικρόφωνο, «κράζοντας» τους υπεύθυνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή του ένας υπάλληλος της Walmart. Ο εν λόγω εργαζόμενος ανακοίνωσε ότι φεύγει από την δουλειά μέσα από το μεγάφωνο του καταστήματος. Στη συνέχεια ανέβασε το σχετικό βίντεο στο TikTok που έγινε αμέσως viral.

«Aποφάσισα να εγκαταλείψω την Walmart σήμερα», γράφει κάτω από το βίντεο ο χρήστης @norobkai. Στο βίντεο ο υπάλληλος που φοράει τη στολή της Walmart σηκώνει το ακουστικό και απαριθμεί τους λόγους που τον ώθησαν να παραιτηθεί. «Δεν εργάζομαι για άτομα που κακοποιούν κάποιον με αυτισμό. Το Naperville Walmart είναι φρικτό».

@norobkai #fyp #walmart ♬ original sound – Gryphon

«Προσοχή σε όλους τους εργαζόμενους της Walmart και στα μέλη της διοίκησης. Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι οι διευθυντές στο τμήμα παραλαβής ειδών δεν σέβονται τους υπαλλήλους τους και προτιμούν να κρύβονται πίσω από τα τηλέφωνα και να δηλώνουν απασχολημένοι», άρχισε να λέει.

Και συνέχισε: «Αρέσκονται επίσης, να κοροϊδεύουν τους υπαλλήλους με αυτισμό και δεν σέβονται κανένας από τους εργαζόμενους. Επομένως, δεν πρόκειται να συνεχίσω να εκπροσωπώ άλλο αυτή την εταιρεία, οπότε φεύγω. Καλή σας μέρα».

Μετά την τοποθέτησή του κατέβασε το ακουστικό και έφυγε από την εταιρείας. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν τον πρώην υπάλληλο για το θάρρος του, ενώ άλλοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την αντίδραση των συναδέλφων του.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα