Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ αγγλική αστυνομία ερευνά περιστατικό με δράστη τον Ρονάλντο!

Η αγγλική αστυνομία ερευνά περιστατικό με δράστη τον Ρονάλντο!

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ότι εξετάζει το βίντεο κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέπραξε παράβαση χτυπώντας το χέρι νεαρού φιλάθλου, με συνέπεια να πέσει και να σπάσει το κινητό τηλέφωνό του, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) από την Έβερτον.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τον διάσημο Πορτογάλο άσο να χτυπάει με δύναμη το χέρι του νεαρού, καθώς έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ» μετά τον αγώνα του Σαββάτου.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ο 37χρονος σταρ διέπραξε αυτή την ενέργεια, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αργότερα μπήκε στο Instagram για να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ είπε ότι η υπάρχει επαφή και με τις δύο ομάδες, μετά από αναφορές για φερόμενη επίθεση.

«Καθώς οι παίκτες έφευγαν από το γήπεδο στις 14.30, αναφέρθηκε ότι ένα αγόρι δέχθηκε επίθεση από έναν από τους φιλοξενούμενους παίκτες καθώς έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο», είπε ο εκπρόσωπος.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αξιωματικοί συνεργάζονται επί του παρόντος με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον για να ελέγξουν το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες μαρτύρων για να διαπιστώσουν εάν έχει σημειωθεί παράβαση».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα