Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παρέλαση για την 4η Ιουλίου στο Ιλινόις - Αναφορές...

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παρέλαση για την 4η Ιουλίου στο Ιλινόις – Αναφορές για θύματα (βίντεο)

Χάος επικράτησε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στη διάρκεια παρέλασης για την επέτειο της 4ης Ιουλίου στο κέντρο του Ιλινόις, όταν άγνωστος άνοιξε πύρ προκαλώντας πανικό τόσο στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση όσο και στους θεατές.

Πολλοί συμμετέχοντες στην παρέλαση ανέφεραν ότι άκουσαν τουλάχιστον 25 πυροβολισμούς περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της παρέλασης και οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, αναζητώντας ασφαλή σημεία.

 

Μάρτυρες υποστήριξαν πως είδαν τουλάχιστον πέντε αιμόφυρτους ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος και άλλον έναν κάτω από μια κουβέρτα, σύμφωνα με την Chicago Sun Times, ενώ ρεπόρτερ της ίδιας εφημερίδας είπε πως ειδε τρία άτομα να έχουν πέσει στον δρόμο και να μην έχουν τις αισθήσεις τους.

 

Οι πυροσβέστες και οι τραυματιοφορείς που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν μέσω του ασυρμάτου τους ότι περίπου εννέα άτομα είχαν πυροβοληθεί. Ο αριθμός αυτός δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά πολλά ασθενοφόρα εθεάθησαν να μεταφέρουν θύματα στο νοσοκομείο.

 

Ορισμένοι παρευρισκόμενοι στην παρέλαση, δήλωσαν ότι είδαν τον ένοπλο στην οροφή ενός κτιρίου, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα