Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗΠΑ: Γιαγιά και μητέρα ανάγκασαν 4χρονη να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι, κατηγορούνται...

ΗΠΑ: Γιαγιά και μητέρα ανάγκασαν 4χρονη να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι, κατηγορούνται για φόνο α΄ βαθμού

Τετράχρονη στις ΗΠΑ στη Λουιζιάνα πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ, όταν η ίδια της η γιαγιά την ανάγκασε να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι μπροστά στα μάτια της μάνας της, για παραδειγματισμό.

Αιτία θανάτου η οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Η αστυνομία του Baton Rouge συνέλαβε την Kadjah Record, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει το άτυχο κορίτσι καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά»!

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής China, που υπολογίστηκε οκτώ φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών.

Εκτός από την μητέρα της China, συνελήφθη και η γιαγιά της, Roxanne, και αμφότερες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για… παραδειγματισμό.

Η γιαγιά του παιδιού, η 53χρονη Roxanne Record αλλά και η 28χρονη μητέρα του, Kadjah Record, κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού. Τα έγγραφα κράτησης αναφέρουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την Roxanne από το να δώσει το αλκοόλ», προσθέτοντας ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα