Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕλληνική… πατέντα: Εμβολιασμός σε οίκο ανοχής και μετά δωρεάν… χαλάρωση!

Ελληνική… πατέντα: Εμβολιασμός σε οίκο ανοχής και μετά δωρεάν… χαλάρωση!

Οι πολίτες της Βιέννης θα μπορούν να συνδυάσουν από 1ης Νοεμβρίου το τερπνόν μετά του ωφελίμου, 

χάρη στην ιδέα ενός δαιμόνιου Eλληνα ιδιοκτήτη οίκου ανοχής, ο οποίος μετατρέπει την επιχείρησή του σε εμβολιαστικό κέντρο.

Ο Πέτερ Κωνσταντίν Λάσκαρης, ιδιοκτήτης του FunPalast Saunaclub, μιλώντας στην ιστοσελίδα heute.at, εξήγησε ότι η επιχείρησή του ανήκει στον κλάδο των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την υγεία. «Καθένας θα μπορεί να έρθει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού χωρίς ραντεβού» ανέφερε, προσθέτοντας όμως ότι τους εμβολιασμένους θα τους περιμένει κι ένα μικρό δώρο.

«Ο διευθυντής του FunPalast Κρίστοφ Λιλάχερ θα προσφέρει σε όλους δωρεάν είσοδο. Ο εμβολιασμός είναι επίσης δωρεάν» δήλωσε ο Λάσκαρης, ο οποίος αναμένουμε να δούμε αν θα εμπνεύσει και ελληνικούς οίκους ανοχής να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας έχει μάλιστα έτοιμη τη δικαιολογία και για όσους παντρεμένους θελήσουν να εμβολιαστούν εκεί.

«Θα μπορούν να πουν: “Αγάπη μου, πήγα να εμβολιαστώ στο μνημείο του Γκούσταφ Κλιμτ” που βρίσκεται απέναντι από το Funpalast» ανέφερε ο Λάσκαρης, ξεκαθαρίζοντας ότι στον οίκο ανοχής του μπορούν να εμβολιαστούν και γυναίκες και παιδιά με τους κηδεμόνες τους, εφόσον το επιθυμούν, καθώς δημιουργήθηκε ξεχωριστή είσοδος στο χώρο. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, όμως όποιος θέλει θα μπορεί να παραμείνει για να απολαύσει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του FunPalast μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, με τις εργαζόμενες να δηλώνουν ότι ανυπομονούν να περιποιηθούν τους πελάτες τους.

Το FunPalast SaunaClub είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Ευρώπη, καθώς σε 7.000 τ.μ. διαθέτει εκτός από δωμάτια, χώρο σάουνας, εσωτερική πισίνα, κήπο, εστιατόριο, τραπέζια πινγκ πονγκ και μπιλιάρδου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα