Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓυμνό ζευγάρι έκανε σεξ σε πάρκο (ΦΩΤΟ)

Γυμνό ζευγάρι έκανε σεξ σε πάρκο (ΦΩΤΟ)

Τρομοκρατημένοι γονείς εντόπισαν ένα γυμνό ζευγάρι που φαινόταν να κάνει σεξ σε ένα πάρκο στο Μάντσεστερ και μάλιστα μια εικόνα τους κυκλοφόρησε στα social media.

Το ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη, εντοπίστηκε στο πάρκο Sunny Brow το απόγευμα της Πέμπτης, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια γυναίκα και έναν άντρα, οι οποίοι φαίνονται να είναι γυμνοί και να κάνουν σεξ κάτω από ένα δέντρο.

Μια γυναίκα που είδε το ζευγάρι την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα: Είχα βγάλει τον σκύλο στο Sunny Brow Park και είδα ένα ζευγάρι εντελώς γυμνό να κάνει σεξ».

Αργότερα η ίδια γυναίκα δήλωσε στο Manchester Evening News πως «υπήρχε μια ομάδα γυναικών εκεί που επίσης το είδε».

Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως είδαν το ζευγάρι να συνεχίζει να κάνει σεξ σε μια ακόμη πιο δημόσια περιοχή του πάρκου, κοντά στην παιδική χαρά.

Σε εκείνο το σημείο κλήθηκε η αστυνομία για το προκλητικό ζευγάρι.

Ο άντρας και η γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι περίπου 30 ετών, συνελήφθησαν. «Κάλεσα την αστυνομία διότι συνέχισαν μπροστά από το παιδί μου και μερικούς άλλους ανθρώπους», δήλωσε μια άλλη μητέρα. «Είναι αηδιαστικό».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία έλαβε κλήση για να καταγγελθεί ένας άντρας και μια γυναίκα που επιδίδονταν σε σεξουαλική δραστηριότητα στο πάρκο Sunny Brow στο Μάντσεστερ.

Ένας άντρας και μια γυναίκα περίπου 30 ετών συνελήφθησαν και παραμένουν κρατούμενοι προκειμένου να ανακριθούν».

 

πηγή newsbeast.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα