Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓιαγιά TikToker βάζει όρους για την κηδεία της: «Μεθύστε και Μπέρτα μην...

Γιαγιά TikToker βάζει όρους για την κηδεία της: «Μεθύστε και Μπέρτα μην πατήσεις»

Η γιαγιά Droniak μπορεί να είναι 92 ετών, όπως δηλώνει τουλάχιστον, έχει καταφέρει ωστόσο να είναι μια φοβερή influencer με τουλάχιστον 3,8 εκατομμύρια followers στα social media… Κάποιες αναρτήσεις μάλιστα στο TikTok έχουν συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια ή και περισσότερες προβολές!

Και πως να μην συγκεντρώνουν τόσα views τα βιντεάκια της στο TikTok, όταν η γιαγιά Droniak – εκτός από συμβουλές και ειδήσεις από τη ζωή της ως ανύπαντρη ηλικιωμένη στα 92 της χρόνια – αποφασίζει να μοιραστεί και… τις επιθυμίες της για την κηδεία της;

«Αυτοί είναι οι κανόνες μου στην κηδεία μου», λέει αρχικά η γιαγιά Droniak στο TikTok, με το βιντεάκι της να έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής. «Μπορείτε να κλάψετε, αλλά μην κλαίτε πάρα πολύ. Μην γελοιοποιείστε τον εαυτό σας» σημειώνει.

Και προσθέτει: «Η Μπέρτα δεν είναι καλεσμένη. Μην την αφήσετε να μπει. Και καλύτερα να μεθύσετε μετά. Πιείτε ένα σφηνάκι για μένα!»

Η γιαγιά Droniak επιβεβαίωσε στα σχόλια ότι το να μεθύσεις κατά τη διάρκεια της κηδείας είναι επίσης εντάξει.Στη λεζάντα της, πρόσθεσε: «Δεν θα γίνει σύντομα, αλλά μην το ξεχάσετε». 

Οι συνοπτικές οδηγίες της γιαγιάς Droniak για την κηδεία… ενθουσίασαν τους χιλιάδες followers της που σχολίασαν το βίντεο. Το πραγματικό ερώτημα όμως παραμένει: Ποια είναι η Μπέρτα και τι έκανε για να είναι ανεπιθύμητη στην κηδεία της γιαγιάς του TikTok.

Η γιαγιά Droniak δεσμεύτηκε πάντως ότι θα απαντήσει σύντομα…

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound – grandma_droniak

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα