Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑσύλληπτο – Κομμάτι από μετεωρίτη προσγειώθηκε δίπλα στο κεφάλι της την ώρα...

Ασύλληπτο – Κομμάτι από μετεωρίτη προσγειώθηκε δίπλα στο κεφάλι της την ώρα που κοιμόταν! (ΦΩΤΟ)

Εφιαλτική νύχτα έζησε μια γυναίκα από τον Καναδά, καθώς ένα κομμάτι μετεωρίτη έπεσε πάνω στο κρεβάτι της.

Όλα συνέβησαν τη νύχτα της 3ης Οκτωβρίου όταν η Ρουθ Χάμιλτον κοιμόταν στο σπίτι της στη Βρετανική Κολομβία, δυτική επαρχία του Καναδά. Ξαφνικά η γυναίκα ξύπνησε από το γάβγισμα του σκύλου της που συνοδεύτηκε από έναν εκκωφαντικό ήχο που έμοιαζε με έκρηξη. Πετάχτηκε από το κρεβάτι της, άναψε το φως και είδε μια τρύπα στο ταβάνι.

Το αντικείμενο είχε μέγεθος όσο μια γροθιά, έμοιαζε με κάρβουνο μεγάλου μεγέθους και ζύγιζε περίπου 1,3 κιλά, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Η Χάμιλτον ειδοποίησε τις Αρχές και ένας αστυνομικός έφτασε αμέσως στο σημείο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Victoria New, στη συνέχεια επικοινώνησε με μια τοπική κατασκευαστική εταιρεία για να διαπιστώσει αν είχαν προκαλέσει εκρήξεις σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου στο φαράγγι που βρίσκεται σχετικά κοντά στο σπίτι της.

Όπως δήλωσε η Χάμιλτον στο Victoria News, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι δεν είχε γίνει καμία έκρηξη εκείνη τη νύχτα. Ωστόσο, σημείωσε ότι είδαν «ένα έντονο φως στον ουρανό που είχε εκραγεί και είχε προκαλέσει κάποιες εκρήξεις».

μετεωρίτης

Τότε, η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το αντικείμενο που είδε στο μαξιλάρι της ήταν πιθανότατα ένα κομμάτι από μετεωρίτη.

«Κοιμάσαι βαθιά νομίζοντας ότι είσαι ασφαλής στο κρεβάτι σου, και μπορεί τελικά να σε βγάλει από τη μέση ένας μετεωρίτης», δήλωσε συγκλονισμένη στο CBC η Χάμιλτον, η οποία σκοπεύει να στείλει τον μετεωρίτη σε επιστήμονες για ανάλυση. Ωστόσο, τονίζει, ότι θα ήθελε να κρατήσει το κομμάτι του μετεωρίτη μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. Για να θυμάται τι πέρασε προφανώς…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα