Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑποκαλύφθηκαν οι μισθοί της Google: Πόσο πληρώνει ο τεχνολογικός κολοσσός μηχανικούς, συμβούλους...

Αποκαλύφθηκαν οι μισθοί της Google: Πόσο πληρώνει ο τεχνολογικός κολοσσός μηχανικούς, συμβούλους και αντιπροέδρους

Η Google χαρακτηρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως αλλά συγχρόνως και ένας από καλοπληρωτές του κλάδου. Πόσα χρήματα όμως, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε αν επιθυμείτε να εργαστείτε στον τεχνολογικό γίγαντα;

Παρόλο που η εταιρεία δεν δημοσιοποιεί στοιχεία και λεπτομέρειες για τα ακριβή ποσά που δίνει στους εργαζομένους της ωστόσο, όλες οι αμερικανικές εταιρείες οφείλουν να αποκαλύπτουν τουλάχιστον την αμοιβή που είναι διατεθειμένες να καταβάλλουν σε αλλοδαπούς εργαζόμενους όταν υποβάλλουν αίτηση για βίζα.

Εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει πως ένας μηχανικός λογισμικού θα μπορούσε να λαμβάνει ως και 353.000 δολάρια. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος θα μπορούσε να δει το μισθό του να αγγίζει και τα 475.000 δολάρια.

Σίγουρα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί μηχανικοί στη Google αμείβονται με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το BusinessInsider, αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι της εταιρείας – σε διάφορα πόστα – που κερδίζουν έναν μισθό με … έξι ψηφία. Για παράδειγμα, ένας εταιρικός σύμβουλος λαμβάνει 290.000 δολάρια. Τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως εργαζόμενος στη θέση του SVP μπορεί να λάβει ετήσιο μισθό 650.000 δολαρίων.

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα ποσά δεν αφορούν στους μισθούς όλων των εργαζομένων σε παρόμοιες θέσεις αλλά μόνο στην το ποσό που είναι διατεθειμένη η εταιρεία να πληρώσει για αλλοδαπούς εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα