Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο περιστατικό: 64χρονη δέχθηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό: 64χρονη δέχθηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε

στο Τέξας, όταν μία γυναίκα 64 ετών δέχτηκε μια πρωτοφανή – και ταυτόχρονη – επίθεση από γεράκι και φίδι την ώρα που κούρευε το γκαζόν έξω από το σπίτι της.

Η 64χρονη γιαγιά περιέγραψε στους δημοσιογράφους πώς γλίτωσε τα χειρότερα από την επίθεση του γερακιού και του φιδιού στο σπίτι της στην πόλη Σίλσμπι του Τέξας.

Όλα έγιναν στις 25 Ιουλίου την ώρα που η Πέγκυ Τζόουνς κούρευε αμέριμνη το γκαζόν. Ξαφνικά είδε ένα γεράκι να πετά στον ουρανό του Τέξας και πριν προλάβει να αντιδράσει είδε το φίδι, που είχε αρπάξει το γεράκι να προσγειώνεται στο χέρι της.

Η ίδια προσπάθησε να απομακρύνει το φίδι, το οποίο μέσα σε δευτερόλεπτα τυλίχθηκε γύρω από το χέρι της και άρχισε να την τσιμπά σε πρόσωπο και χέρι.

Πανικόβλητη τραβούσε το φίδι, όταν το γεράκι της επιτέθηκε για να πάρει πίσω το φίδι του!

Η Πέγκυ τραυματίστηκε στο χέρι καθώς το γεράκι έμπηγε τα νύχια του βαθιά στη σάρκα της.

«Καθώς προσπαθούσα να πετάξω το φίδι από το χέρι μου, αυτό τυλίχτηκε γύρω του και άρχισε να μου επιτίθεται στο πρόσωπο. Εγώ συνέχιζα τις προσπάθειες και εκείνο απλά κρεμόταν εκεί», είπε η Τζόουνς στο CBS News.

«Το γεράκι εμφανίστηκε τόσο γρήγορα όσο και το φίδι. Άρπαξε το φίδι που ήταν τυλιγμένο γύρω από το χέρι μου και το τράβηξε σαν να επρόκειτο να το κουβαλήσει μακριά. Και όταν το έκανε, σήκωσε ψηλά και το χέρι μου. Το γεράκι κουβαλούσε το φίδι και μαζί και το χέρι μου», είπε η Τζόουνς.

Τη γυναίκα μετέφερε ο άντρας της στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Όπως λέει έκτοτε έχει εφιάλτες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα