Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο περιστατικό – Βγήκε έξαλλη από την εκκλησία και αμέσως μετά την...

Απίστευτο περιστατικό – Βγήκε έξαλλη από την εκκλησία και αμέσως μετά την κατασπάραξε αρκούδα

Μία γυναίκα από τη Ρωσία που εγκατέλειψε άρον άρον έναν γάμο, αφήνοντας σύξυλο γαμπρό και νύφη, φαίνεται να είχε τραγική μοίρα.

Σύμφωνα με τους φόβους της αστυνομίας, η γυναίκα φαίνεται να κατασπαράχτηκε από αγέλη αρκούδων…

Η 24χρονη Yana Balobanova έκανε μια επείγουσα κλήση αμέσως μετά τη γαμήλια περιπέτειά της, λέγοντας πως έχει χαθεί σε ένα κοντινό δάσος.

Τα σκυλιά κατάφεραν να εντοπίσουν τη μυρωδιά της, εντόπισαν όμως και τις οσμές από πολλές καφέ αρκούδες. Αποτυπώματα από αρκούδες βρέθηκαν επίσης πολλά στο σημείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Τhe Sun που παραθέτει ρωσικές πηγές.

Η Balobanova ήταν καλεσμένη στον γάμο μιας φίλης, όταν τσακώθηκε άσχημα με έναν άλλο καλεσμένο και βγήκε θυμωμένη έξω από την εκκλησία. Η εκκλησία ήταν ερημική, χτισμένη σε ένα βουνό, κι έτσι η κοπέλα περιηγήθηκε στις ερημιές για να ξεθυμάνει.

Έχει περάσει πλέον ένας μήνας που την αναζητούν και «δεν είναι πια λογικό να ελπίζεις πως η γυναίκα θα βρεθεί ζωντανή», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας άγριας ζωής της περιοχής, Andrei Sakulin, «βρήκαμε ίχνη από μια μαμά αρκούδα και τα αρκουδάκια της, κάτι που σημαίνει πως το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνο για ανθρώπους».

«Αν ένας άνθρωπος βρεθεί κατά λάθος ανάμεσα σε μια αρκούδα και τα μικρά της, ο θηρευτής θα επιτεθεί αμέσως και βίαια, χωρίς γρυλίσματα και προειδοποιητικά σημάδια»…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα