Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο περιστατικό – Έστειλε το κινητό της για επισκευή και οι τεχνικοί...

Απίστευτο περιστατικό – Έστειλε το κινητό της για επισκευή και οι τεχνικοί έψαχναν γυμνές φωτογραφίες!

Μια ιδιαιτέρως περίεργη υπόθεση μεταδίδουν διάφορα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, μετά άλλωστε και από το tweet του ίδιου του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, η Jane McGonigal, έστειλε πριν από λίγες ημέρες ένα Pixel 5a για επισκευή στη Google, ωστόσο στη συνέχεια το μετάνιωσε οικτρά. Και αυτό, γιατί όπως αποδεικνύεται οι τεχνικοί έψαχναν γυμνές φωτογραφίες στο smartphone της!

 

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε:

Μην στέλνετε το τηλέφωνο Google για επισκευή/αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης. Όπως έχει συμβεί και με άλλους, χθες το βράδυ κάποιος το χρησιμοποίησε για να συνδεθεί στο Gmail, στο Drive, στον εφεδρικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φωτογραφιών, στο dropbox και μπορώ να δω από τα αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων ότι άνοιξε πλήθος selfies ελπίζοντας να βρει γυμνό περιεχόμενο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι “οι φωτογραφίες που άνοιξαν με απεικόνιζαν με μαγιό, αθλητικά σουτιέν, εφαρμοστά φορέματα και με ράμματα μετά από χειρουργική επέμβαση. Διέγραψαν μάλιστα τις ειδοποιήσεις ασφαλείας της Google στους εφεδρικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου”.

Η McGonigal δημοσίευσε επίσης ένα update λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Google. Η ίδια, τόνισε όμως ότι πληροφορήθηκε πως η εταιρεία είχε αρχίσει να εξετάζει το θέμα. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης και η αντιμετώπισή της εκ μέρους της Google, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Πηγή: wifinews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα