Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο! Παρήγγειλε κοτόπουλο και της ήρθε μια… τηγανητή πετσέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο! Παρήγγειλε κοτόπουλο και της ήρθε μια… τηγανητή πετσέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη δήλωσε μια γυναίκα στις Φιλιππίνες, η οποία φέρεται να ανακάλυψε μια… τηγανητή πετσέτα στην παραγγελία της από μια αλυσίδα με τηγανητά κοτόπουλα.

«Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό… Πώς στο διάολο τηγανίζεις μια πετσέτα;» έγραψε η Alique Perez στο Facebook, όπου ανάρτησε και ένα βίντεο με το εύρημά της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει μοιραστεί σχεδόν 80.000 φορές από τους χρήστες των social media, σύμφωνα με τη NY Post.

Η γυναίκα φέρεται να είχε παραγγείλει από ένα εστιατόριο στην πόλη Taguig, μέσω μιας τοπικής υπηρεσίας ντελίβερι φαγητού, που λέγεται Grab.

Η Perez εξήγησε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα όταν πήγε να κόψει αυτό που νόμιζε ότι ήταν το κοτόπουλο που είχε παραγγείλει για τον γιο της. Η γυναίκα που λατρεύει το φαστ φουντ, κατάφερε τελικά να το ανοίξει με τα χέρια της και τότε ανακάλυψε «μια τηγανητή πετσέτα».

Ένα δεύτερο βίντεο έδειχνε την Perez να πιάνει τη μπλε πετσέτα. «Η χειρότερη εμπειρία ποτέ», είπε καθώς η κάμερα ζούμαρε στο περιεχόμενο της παραγγελίας της.

Φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά. «Αυτό είναι αηδιαστικό», έγραψε ένας σχολιαστής. «Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια καλή υπόθεση για να υποβληθεί μήνυση. Η υγεία σου και η υγεία των άλλων ανθρώπων τέθηκαν σε κίνδυνο λόγω κακής διαχείρισης», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Απορώ πώς το εστιατόριο θα το “γυρίσει” αυτό».

Το εστιατόριο δεν απάντησε άμεσα σε ένα αίτημα της NY Post για κάποιο σχόλιο σχετικά με την υπόθεση. Στην ανάρτηση της γυναίκας στο Facebook δεν υπήρχε κάποια αναφορά στο εστιατόριο και στο αν έγινε κάποια επικοινωνία μαζί του.

Η Perez πάντως δεν θα αντιμετωπίσει ξανά το φαστ φουντ με τον ίδιο τρόπο. «Πραγματικά νόμιζα ότι τα παράπονα για περίεργα πράγματα στις παραγγελίες ήταν δημιουργήματα της φαντασίας, τώρα ξέρω ότι συμβαίνει πραγματικά», έγραψε σε ανάρτησή της.

Δεν είναι όντως η πρώτη φορά που κάποιος ανακαλύπτει κάτι δυσάρεστο στο φαγητό του. Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε αναρτήσει το 2019 μια φωτογραφία με το… ανθρώπινο δόντι που φέρεται να είχε βρει στην παραγγελία με το κινέζικο φαγητό του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα