Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο βίντεο: Ασθενής κουνήθηκε στη διάρκεια επέμβασης και ο γιατρός της έριξε...

Απίστευτο βίντεο: Ασθενής κουνήθηκε στη διάρκεια επέμβασης και ο γιατρός της έριξε μπουνιές

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ένας Κινέζος γιατρός άρχισε να ρίχνει μπουνιές σε ασθενή η οποία, την ώρα του χειρουργείου, άρχισε να κουνάει το κεφάλι της.

Ενώ το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το 2019, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το σχετικό βίντεο έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας άναυδους τους ακολούθους με τους περισσότερους να εκφράζουν την οργή τους για την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά του γιατρού.

Ο Κινέζος γιατρός που απεικονίζεται στο βίντεο γρονθοκόπησε την 82χρονη ασθενή του τρεις φορές στο πρόσωπο, την ώρα της επέμβασης στα μάτια της.

Οι αρχές του νοσοκομείου ερευνούν το περιστατικό και, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, έθεσαν σε διαθεσιμότητα τον χειρουργό ενώ απέλυσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της κλινικής.

 

Στο βίντεο, πάντως, φαίνεται ο χειρουργός να χτυπάει τη γυναίκα στο πρόσωπο, με την ομάδα του νοσοκομείου να λέει ότι αυτό έγινε επειδή η ασθενής δεν σταματούσε να κινείται κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ο διακεκριμένος Κινέζος γιατρός Άι Φεν μοιράστηκε στο Διαδίκτυο το βίντεο που τραβήχτηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης με αποτέλεσμα να γίνει viral στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo που βρίσκεται υπό το άγρυπνο βλέμμα του κομμουνιστικού καθεστώτος της χώρας.

Ο Δρ. Άι ήταν μεταξύ μιας ομάδας γιατρών που ειδοποίησαν για πρώτη φορά την κοινή γνώμη για το αρχικό ξέσπασμα της νόσου Covid-19 στην πόλη Γιουχάν, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα