Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑντετοκούνμπο για το χάος στις ΗΠΑ: Με ενοχλεί που το παιδί μου...

Αντετοκούνμπο για το χάος στις ΗΠΑ: Με ενοχλεί που το παιδί μου θα μεγαλώσει εδώ

Πάρα πολύ προβληματισμένος, αλλά και πάρα πολύ ενοχλημένος, με τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ και τα τραγικά γεγονότα στο Καπιτώλιο, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι Μπακς επί του Ντιτρόιτ για το NBA. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στο παιδί του, λέγοντας ότι τον ενοχλεί που θα μεγαλώσεις στις ΗΠΑ.

Από τη μία η αθώωση του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Τζέικομπ Μπλέικ κι από την άλλη τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον το βράδυ της Τετάρτης (06/01) ήταν αδύνατο να μην σχολιαστούν από το μεγάλο αστέρι των «Ελαφιών» μετά την αναμέτρηση με τους «Πίστονς».

Ο «Greek Freak» παραδέχθηκε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για ν’ αλλάξουν τα πράγματα, προκειμένου να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τον γιο του. Είπε χαρακτηριστικά:

«Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος θα μιλήσουμε. Συμβαίνει και σε άλλες χώρες, αλλά εδώ στις ΗΠΑ συμβαίνει περισσότερο. Εγώ και η ομάδα μου, όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα θα χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας. Το ΝΒΑ μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για ό,τι μας ενοχλεί. Και αυτό με ενοχλεί (σ.σ.: η αθώωση των αστυνομικών στον πυροβολισμό του Τζέικομπ Μπλέικ, αλλά και για την επίθεση στο Καπιτώλιο)», τόνισε αρχικά ο Giannis και πρόσθεσε:

«Όταν σταματήσω να παίζω, αλλά ακόμη τώρα που είμαι ακόμη αθλητής, το παιδί μου μεγαλώνει στις ΗΠΑ. Και το παιδί μου είναι μαύρο. Δεν φαντάζομαι να περνάει όσα βλέπω στην τηλεόραση. Όσο ζω και αναπνέω θα προσπαθήσω κάνω το καλύτερο. Να αλλάξω όσο μπορώ την κατάσταση, έστω για 2%, για 5%».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα