Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΈνας ''αληθινός μπάτσελορ'': Γέμισε με γιγαντοαφίσες του την πόλη του για να...

Ένας ”αληθινός μπάτσελορ”: Γέμισε με γιγαντοαφίσες του την πόλη του για να βρει γυναίκα

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι από εμάς στρεφόμαστε στα κοινωνικά μέσα, ή έστω στον κύκλο των γνωριμιών μας, για να βρούμε το άλλο μας μισό, ένας άνδρας, ο Μοχάμεντ Μάλικ, αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Ο 29χρονος μπάτσελορ από το Λονδίνο επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα billbords, τις γιγαντοαφίσες της βρετανικής πόλης του Μπέρμιγχαμ, για να διαφημίσει τον εαυτό του στις πιθανές μελλοντικές συζύγους του. «Σώστε με από έναν κανονισμένο γάμο», αναφέρει η επιγραφή με μεγάλα γράμματα, ενώ το μήνυμα συνοδεύεται από το όνομα τις ιστοσελίδα τους, όπου οι υποψήφιες σύντροφοι μπορούν να μπουν για να γνωρίσουν τον επίδοξο γαμπρό.

Μπαίνοντας κανείς στην ιστοσελίδα μπορεί να δει ένα βίντεο με τίτλο «Βρες μια γυναίκα στον Μάλικ» ο Μάλικ περιγράφει τόσο τον εαυτό του όσο και το πώς επιθυμεί να είναι η μέλλουσα γυναίκα του.

Απαντώντας για ποιο λόγο επέλεξε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο για να βρει τη γυναίκα της ζωής τους, ο Μάλικ λέει στο ψηφιακό του σπίτι: «Απλώς δεν έχω βρει ακόμη το σωστό κορίτσι. Είναι σκληρά εκεί έξω, έπρεπε να κάνω μια γιγαντοαφίσα για να με δουν».

Σύμφωνα με τον Μάλικ, αυτό που περισσότερο επιζητά από την αυριανή του σύντροφο είναι «προσωπικότητα και πίστη» ενώ επιβεβαιώνει ότι η αγγελία δεν είναι αστείο και πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να αποκατασταθεί.

Ο εργένης ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν είναι κατά των κανονισμένων γάμων. Λέει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας ότι πιστεύει ότι «οι κανονισμένοι γάμοι έχουν θέση και παράδοση σε πολλούς ισλαμικούς πολιτισμούς», αλλά λέει «Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βρω κάποιον μόνος μου πρώτα».

Πηγή: This bachelor is advertising himself on billboards to find a wife, by Hannah Ryan, CNN

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα