Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΆγιος Βασίλης απολύεται από εμπορικό κέντρο γιατί αρνήθηκε να φέρει σε ένα...

Άγιος Βασίλης απολύεται από εμπορικό κέντρο γιατί αρνήθηκε να φέρει σε ένα αγοράκι το δώρο που του ζήτησε

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας Άγιος Βασίλης στο εμπορικό κέντρο είναι να είναι φιλικός και ευγενικός με τα παιδιά αλλά ένας άντρας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε στο μίνιμουμ των επαγγελματικών απαιτήσεών του.

Ο λόγος για έναν Άγιο Βασίλη που, όπως έγινε γνωστό, όταν του ζήτησε ένα τετράχρονο αγοράκι ένα όπλο Nerf, έκρινε σκόπιμο να παρουσιάσει τις προσωπικές του απόψεις. «Όχι όπλα» απάντησε στον μικρό Michael. Ακόμα και όταν η μητέρα του παιδιού ξεκαθάρισε ότι το δώρο που ζήτησε ο γιος της ήταν απλά ένα παιχνίδι, και όχι κάποιο θανατηφόρο όπλο, ο Άγιος παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση του: «Ούτε καν αυτό. Αν θέλει ο μπαμπάς σου, να σου το πάρει, αλλά εγώ δεν μπορώ να σου το φέρω».

«Αν θέλει ο μπαμπάς σου, να σου το πάρει, αλλά εγώ δεν μπορώ να σου το φέρω».
Μετά ρώτησε τον Michael αν υπήρχε κάποιο άλλο δώρο που θα ήθελε, όπως τουβλάκια ή ένα ποδήλατο, αλλά το αγοράκι κοίταξε πίσω από τον ώμο του τη μαμά του, προτού ξεσπάσει σε κλάματα. Η μαμά του του απάντησε, για να τον παρηγορήσει, πως ό,τι κι αν του είχε πει ο Άγιος Βασίλης, θα έπαιρνε το δώρο που είχε ζητήσει για τα Χριστούγεννα.

Όταν εκείνη μοιράστηκε το βίντεο στο Facebook, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο views. Η ίδια σχολίασε: «Ο Michael ήταν ενθουσιασμένος που θα συναντούσε τον Άγιο Βασίλη. Υποτίθεται ότι θα ήταν μια μαγική εμπειρία αλλά αναγκάστηκα να τον βλέπω να ξεσπάει σε κλάματα γιατί ο Άγιος τού είχε πει “όχι”».

«Ο Michael ήταν ενθουσιασμένος που θα συναντούσε τον Άγιο Βασίλη. Υποτίθεται ότι θα ήταν μια μαγική εμπειρία αλλά αναγκάστηκα να τον βλέπω να ξεσπάει σε κλάματα γιατί ο Άγιος τού είχε πει “όχι”».
Όπως σχολίασε κάποιος: «Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να πει στο παιδί, “φυσικά, θα σου το πάρω!” αφού στην πραγματικότητα δεν έπρεπε να του αγοράσει κάτι. Αντί γι’ αυτό, το έκανε να βάλει τα κλάματα». Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν με νοιάζει ακόμα και καμηλοπάρδαλη να ζητήσει ένα παιδί, εσύ απαντάς ότι θα του τη φέρεις. Είσαι ένας Άγιος Βασίλης σε εμπορικό κέντρο».

Όχι αναπάντεχα, ο Άγιος Βασίλης απολύθηκε μετά τον ντόρο που έγινε και ο Michael πήρε το δώρο που είχε ζητήσει, από έναν άλλο Άγιο Βασίλη, που εμφανίστηκε στην πόρτα του ζητώντας συγγνώμη, ώστε να αποκατασταθεί και η πίστη του στον μύθο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα