Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΦρίκη! 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πλυντήριο ρούχων!

Φρίκη! 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πλυντήριο ρούχων!

Τραγωδία στο Τέξας μετά την αποκάλυψη πως 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο πλυντήριο ρούχων στο γκαράζ του σπιτιού του.

Το πτώμα του Troy Khoeler βρέθηκε μέσα σε ένα πλυντήριο ρούχων στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειάς του στο Spring, στο Τέξας, στις 7:20 π.μ., αφού οι θετοί γονείς του κάλεσαν το 911 για να τον δήλωσαν την εξαφάνισή του περίπου στις 5:20 π.μ σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δεν είναι σαφές εάν υπήρχε νερό στο μηχάνημα ή αν το καπάκι ήταν κλειστό όταν βρέθηκε ενώ, όταν τον βρήκαν ήταν πλήρως ντυμένος. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει εάν έχει διαπιστωθεί ανάρμοστο παιχνίδι, αλλά μια ποινική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών πήραν συνέντευξη από τους γονείς μετά την ανακάλυψη του σώματος του Τρόι.

Λαμβάνουν συνέντευξη χωριστά, όπως είναι η τυπική διαδικασία κατά τη διάρκεια πιθανών ποινικών ερευνών.

Ο Τρόι ανατράφηκε και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τους γονείς του το 2019, είπε η αστυνομία. Είπαν ότι δεν υπήρχαν προηγούμενα αρχεία που να δείχνουν ότι το σπίτι ήταν καταχρηστικό.

Μιλώντας έξω από το σπίτι του Khoeler, ο Υπολοχαγός του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις, Ρόμπερτ Μίντσου, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Τρόι θα μπορούσε να είχε χαθεί ήδη από τις 4 το πρωί.

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη, αλλά σκοπεύουμε να μάθουμε», είπε.

«Είτε τον σκότωσε το πλυντήριο είτε τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτό, απέχουμε τόσο πολύ από αυτό, δεν μπορώ να σχολιάσω.

Είπε ότι η αστυνομία είχε πάρει συνεντεύξεις από τους γονείς για να συμπληρώσει μια αναφορά αγνοουμένων όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια ότι οι πόρτες ή τα παράθυρα είχαν μείνει ανοιχτά.

Ο Minchew διευκρίνισε ότι το παιδί βρέθηκε πλήρως ντυμένος μέσα στο πλυντήριο και δεν ήταν σαφές εάν είχε σκαρφαλώσει ή αν τον είχαν βάλει σε αυτό.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο πατέρας του Τρόι ήταν στο σπίτι τις ώρες που έλειπε και ότι πιστεύουν ότι η μητέρα του ήταν έξω και εργαζόταν σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Ο Τρόι ζούσε μόνος με τους γονείς του και δεν είχαν άλλα παιδιά.

Ο Minchew είπε ότι οι γονείς χωρίστηκαν όταν τους πήγαν στο σταθμό για συνέντευξη, αλλά σημείωσε ότι αυτό ήταν απλώς θέμα πρωτοκόλλου. Στη συνέχεια ερεύνησαν το σπίτι και ανακάλυψαν το σώμα του Τρόι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα