Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠρώην πορνοστάρ, έγινε πάστορας και 4 χρονιά μετά... επιστρέφει στο OnlyFans λόγω...

Πρώην πορνοστάρ, έγινε πάστορας και 4 χρονιά μετά… επιστρέφει στο OnlyFans λόγω «πολλών επικρίσεων»

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσα σε 10 χρόνια, υιοθετώντας έναν απόλυτα ηδονιστικό τρόπο ζωής που ταίριαζε με το επάγγελμά της.Μάλιστα κάποτε έφθασε στο σημείο να έχει ετήσιο εισόδημα 300.000 δολάρια, τα οποία ξόδευε σε αλκοόλ, ναρκωτικά και υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Το γεγονός αυτό όμως δεν την απέτρεψε από το να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και να αναζητήσει μία καινούρια καριέρα, αυτή τη φορά στην υπηρεσία… του Θέου!

Και έτσι και έγινε!

Το 2017 η πορνοστάρ με το παρατσούκλι Nadia Hilton απαρνήθηκε τα πάντα για να γίνει πάστορας και μάλιστα ανέκτησε και το πραγματικό της όνομα Crystal DiGregorio.

 

pastoras1
pastoras4

 

Ωστόσο, όπως η ίδια ισχυρίζεται, όλα αυτά τα χρόνια δέχθηκε πολλά επικριτικά σχόλια από τους ανθρώπους της εκκλησίας και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Ήταν πολύ επικριτικοί», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

pastoras5
pastoras6
pastoras7

Η 37χρονη πλέον Crystal παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων: «Μετά από τα πορνό, έκανα 180 μοίρες και έγινα πάστορας, και τώρα θέλω ξανά να γίνω ο εαυτός μου».

Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε ότι πλέον διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans, τον συνδρομητικό ιστότοπο που έχει γίνει ευρέως γνωστός τα τελευταία χρόνια κυρίως χάρη στο περιεχόμενο για ενήλικες που προσφέρει στις σελίδες του και στον οποίο οι χρήστες μπορούν να ποστάρουν γυμνό.

nadia-hilton-pastoras3

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα