Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝετανιάχου: Να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στο βορρά

Νετανιάχου: Να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στο βορρά

- Advertisement -

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε: «Είμαι αποφασισμένος να αποκαταστήσω την ασφάλεια στο βορρά και να επιστρέψω τους κατοίκους με ασφάλεια στα σπίτια τους», σημειώνοντας ότι «έλαβα μια ολοκληρωμένη εκθεση από τον Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας σχετικά με τις αμυντικές και επιθετικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Αεροπορία».

Το Ισραηλινό Channel 12 αποκάλυψε: «Το μίνι υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας στο Ισραήλ συνεδριάζει αυτή τη στιγμή για να συζητήσει τη συμφωνία ανταλλαγής».

Ενώ η Ισραηλινή Ραδιοφωνική Αρχή ανέφερε, «Ο επικεφαλής της Μοσάντ θα ηγηθεί της ισραηλινής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες για τη συμφωνία ομήρων».

Ο ιστότοπος «Axios» αποκάλυψε, «Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συμφώνησε να στείλει Ισραηλινούς διαπραγματευτές για να πραγματοποιήσουν λεπτομερείς συζητήσεις αφού η Χαμάς απάντησε στις προτάσεις της συμφωνίας εκεχειρίας».

Ο πρώην υπουργός του Ισραηλινού Πολεμικού Συμβουλίου, Γκάντι Αϊσενκότ, είχε αποκαλύψει ότι «είμαστε σε ένα σημείο που θεωρείται το πλησιέστερο σε συμφωνία ανταλλαγής εδώ και 9 μήνες», επισημαίνοντας ότι «δυσκολεύομαι, ωστόσο, να δω τον Νετανιάχου να ανεβαίνει. στο στρατηγικό επίπεδο ηγεσίας και συμφωνήστε στη συμφωνία».

Πηγή: ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα