Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔιοργάνωσαν γάμο σε έπαυλη χωρίς... να το ξέρει ο ιδιοκτήτης! 

Διοργάνωσαν γάμο σε έπαυλη χωρίς… να το ξέρει ο ιδιοκτήτης! 

Έναν εντυπωσιακό γάμο στο σπίτι των ονείρων του φιλοδοξούσε να διοργανώσει ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα: Δεν ήταν ιδιοκτήτες της έπαυλης που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν, ούτε και είχαν έρθει σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της.

Η έπαυλη σε προάστιο του Φορτ Λόντερντεϊλ, στη Φλόριντα, διέθετε τα πάντα: αίθουσα μπόουλινγκ, πισίνα με καταρράκτη, υδρομασάζ, γήπεδα τένις, μπαρ 240 μέτρα.

Ωστόσο, παρά τα όσα ανέφερε το προσκλητήριο, ο πραγματικός ιδιοκτήτης της έπαυλης φαίνεται πως δεν είχε δώσει ποτέ άδεια να πραγματοποιηθεί εκεί η τελετή.

Έκπληκτος, είδε το ζευγάρι να εμφανίζεται στον κήπο του και κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας πως καταπατούν την ιδιοκτησία του.

Αστυνομικοί τελικώς ζήτησαν από το ζευγάρι να αποχωρήσει, ενώ το περιστατικό έληξε δίχως να υποβληθούν μηνύσεις.

Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης προσπαθεί να πουλήσει το ακίνητο εδώ και δύο χρόνια, αξιώνοντας περί τα πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά της έπαυλης πριν από αρκετούς μήνες, ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, κάποια στιγμή ρώτησαν αν μπορούν να διοργανώσουν εκεί τον γάμο τους, λαμβάνοντας ωστόσο αρνητική απάντηση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα