Αρχική Διεθνή Γάτα έπεσε στο κενό σε στάδιο αλλά οι θεατές αυτοσχεδιάσαν και πρόλαβαν...

Γάτα έπεσε στο κενό σε στάδιο αλλά οι θεατές αυτοσχεδιάσαν και πρόλαβαν να τη σώσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θεατές ενός αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς χωρίς να έχει μπει κάποιο γκολ στο πανεπιστημιακό στάδιο του Μαϊάμι.

Λίγη ώρα νωρίτερα, τα μάτια όλων είχαν στραφεί στο κιγκλίδωμα των υψηλότερων κερκίδων όπου μία γάτα κρεμόταν για ώρα από ένα και μόνο πόδι. Θεατές είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραφαν τις αγωνιώδεις στιγμές που περνούσε το τετράποδο, με τους περισσότερους να φοβούνταν πως το ιδιαίτερα μεγάλο ύψος θα αποδεικνυόταν μοιραίο για το ανήμπορο κατοικίδιο.

Κάποιοι από το κοινό έτρεξαν με μια αμερικανική σημαία στα χέρια και περίμεναν από κάτω. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το γατί άφησε και το τελευταίο του νύχι και έπεσε στο κενό αλλά κατέληξε στην αστερόεσσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Guardian (@guardian)

Η σημαία βοήθησε στην απόσβεση της ενέργειας, φρενάροντας ομαλά την ελεύθερη πτώση του ζώου. Η γάτα σώθηκε και μόλις οι γύρω θεατές άρχισαν να πανηγυρίζουν, το Miami Gardens σείστηκε από κύματα ιαχών και χειροκροτήματα.

Το πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο του αγώνα ίσως, έγινε φυσικά viral και οι υπεύθυνοι του σταδίου δεν άντεξαν να μην σχολιάσουν στο Twitter: «Ευχόμαστε στην γάτα κάθε καλό για τις υπόλοιπες οχτώ ζωές της».

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-